kothka pisze:Jeszcze zdążyłam![]()
Wszystkiego najlepszego w Dniu Kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:no to zle myslalyscie, slonka
a mam prosbe, przekazcie ode mnie Kiteczkowi slodkiego, wielkiego buziaka z okazji Swiatowego Dnia Kota (ktory w zasadzie powinien trwac caly rok)
Caragh pisze:Kociara82 pisze:no to zle myslalyscie, slonka
a mam prosbe, przekazcie ode mnie Kiteczkowi slodkiego, wielkiego buziaka z okazji Swiatowego Dnia Kota (ktory w zasadzie powinien trwac caly rok)
Ciociu, a sama nie możesz wycałować?![]()
Kitek
Caragh pisze:kalair pisze:Ciociu, bo ja Ci chciałam zrobić przyjemnosć. I Kiteczkowi.![]()
Ojj, Safolku, zrobiłaś! I to wielką![]()
![]()
![]()
Możecie tutaj zajrzeć, jeśli chcecie
kocurzyca41 pisze:Dziewuszki kochane ciotka już się pożegna.Śpijcie słodko....
MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:A ty poszlas z bloku to teraz cierp
Z bloku do domku???
To zimy w domku okropne. W bloczku cieplutko, kaloryfery grzeją. Ale za to lato w domku jet cudowne a w bloku fatalne. Siedzisz i kisisz się w murach.
Miluni by było w domku dobrze bo ona chłodek lubi.
Kociara82 pisze:Caragh pisze:Kociara82 pisze:no to zle myslalyscie, slonka
Ciociu, a sama nie możesz wycałować?![]()
Kitek
nie wiedzialam, ze tu jestes, skarbie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* masz za to tysiac najslodszych buziakow, czarnidelko moje kochane![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
z taką posturą fikasz Irysia - one we dwie by cie zadusiły
kalair pisze:Poszłam, i póki co, nie wróciłabym. Przestrzeń. Muszę mieć!
Karolek(ona) pisze:MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:A ty poszlas z bloku to teraz cierp
Z bloku do domku???
To zimy w domku okropne. W bloczku cieplutko, kaloryfery grzeją. Ale za to lato w domku jet cudowne a w bloku fatalne. Siedzisz i kisisz się w murach.
Miluni by było w domku dobrze bo ona chłodek lubi.
Latem to ja moge sie kisic na dzialce bo po smeirci dziadka babcia sie zmotywowala i postawila murowany domek pietrowy z lazienka i kuchnia (tak jak On marzył) wiec teraz mozna nie tylko siedziec na dworze przed stara zagrzybiala altana ale i spac tam.
Przyjedz na lato to zrobimy grila
o ile babcia kupi nowego bo stary wydala hihi
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Poszłam, i póki co, nie wróciłabym. Przestrzeń. Muszę mieć!
no tak zapomnialam ze ty masz 2m wzrostu i 180kg wagi i sie nie miescisz w blokach
![]()
jakbys miala do wyboru isc a swoje mieszkanie ciasne ale wlasne albo mieszkac z dzieckiem i mama w jednym pokoiku, a z bratem w drugim ktory na was patrzy jak na ufo to bys poszla pewnie do tego bloku ciasnego
co chce cos wyslac to sie nowy post pojawil - BOżena ty galucu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot] i 23 gości