juana pisze:No mój tak nie robiale Haker chyba nie na darmo ma swoje imię- jest cwany i mądry
![]()
wszystkie koty sa madre

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:No mój tak nie robiale Haker chyba nie na darmo ma swoje imię- jest cwany i mądry
![]()
juana pisze:Dzień dobry wszystkim![]()
To, że nic nie pisałam o naszej myszy w domu nie znaczy, ze jej nie było. Tak tak - Ryszard złapał mysz![]()
![]()
.
Przyniósł ją tuż po 5 do pokoju i się zaczął bawić, narobił hałasu, więc się obudziłam. Zapaliłam światło, a tu Rysiek w pokoju bawi się myszą. Dałam mu jeszcze kilka minut zabawy, a potem zgarnęłam w pudełko i wyrzuciłam za balkon... Teraz młody chodzi podniecony i jej szuka.
juana pisze:Dostał młody tabletkę na robale. Spora była, więc po pół mu wcisnęłam. Naturalnie protestował silnie mocno ale zablokowałam go i jakoś się udało
. Najpierw oczywiście dałam mu możliwość samodzielnego zjedzenia... Obraził się na mnie - łepetynę odwracał jak go wzięłam na ręce
. Potem dostał przysmaczek i bawię się z nim więc jest ok
. Dostał Cestal.
Jak zawsze pomagam Dużej tak, że nawet o tym nie wie....![]()
Ryszard
P.S. Dzisiaj mnie tak ścisnęła i mi wcisnęła do pyszczka okropną tabletkę![]()
goooooopia jest
Myszolandia pisze:juana pisze:Dostał młody tabletkę na robale. Spora była, więc po pół mu wcisnęłam. Naturalnie protestował silnie mocno ale zablokowałam go i jakoś się udało
. Najpierw oczywiście dałam mu możliwość samodzielnego zjedzenia... Obraził się na mnie - łepetynę odwracał jak go wzięłam na ręce
. Potem dostał przysmaczek i bawię się z nim więc jest ok
. Dostał Cestal.
Jak zawsze pomagam Dużej tak, że nawet o tym nie wie....![]()
Ryszard
P.S. Dzisiaj mnie tak ścisnęła i mi wcisnęła do pyszczka okropną tabletkę![]()
goooooopia jest
Jaki Zbunkrowaniec płaski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alix76 pisze:Jak plaski kot... a jaki łowny
kwinta pisze:Rusiu nagrodę specjalną powinien otrzymać od Twojej mamy asiu![]()
![]()
Miałaby tę mysz jeszcze długo, długo a tak ? Mistrz Risiu sprawę załatwił![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus i 476 gości