Bazyliszkowa pisze:MraudobryTak zimno, że nawet kotom nie chciało się wstawać i dały mi dłużej pospać.
Moje nie były tak miłosierne. Wołały, że głodne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:MraudobryTak zimno, że nawet kotom nie chciało się wstawać i dały mi dłużej pospać.
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:MraudobryTak zimno, że nawet kotom nie chciało się wstawać i dały mi dłużej pospać.
vega013 pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:MraudobryTak zimno, że nawet kotom nie chciało się wstawać i dały mi dłużej pospać.
Nie wiem, jak to się dzieje, że mnie żadne z kociarstwa nie budzi. Może te moje koty jakieś nienormalne?
Alyaa pisze:Bazyliszkowa pisze:MraudobryTak zimno, że nawet kotom nie chciało się wstawać i dały mi dłużej pospać.
Zamienimy się na koty??? Moje wręcz przeciwnie - zaczęły się lać i ganiać jeszcze na długo zanim budzik się obudził![]()
To ten durny małolat - Presto - ganiał brata. Ja byłem jak zwykle grzeczny!!!
Miłego dnia wszystkim, a dla pięknej Ineczki - buziakiDla ślicznej QQ też są
Ogryzek
vega013 pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:MraudobryTak zimno, że nawet kotom nie chciało się wstawać i dały mi dłużej pospać.
Nie wiem, jak to się dzieje, że mnie żadne z kociarstwa nie budzi. Może te moje koty jakieś nienormalne?
MalgWroclaw pisze:U mnie to ja budzę koty
juana pisze:Ja dzisiaj spałam do po 7. Wstałam przed 8
MaryLux pisze:juana pisze:Ja dzisiaj spałam do po 7. Wstałam przed 8
Szczęściara. Ja o 7 wychodziłam z domu...
juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:Ja dzisiaj spałam do po 7. Wstałam przed 8
Szczęściara. Ja o 7 wychodziłam z domu...
Wolałabym jak Ty wychodzić o 7 z domu gdybym miała pracę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Google [Bot] i 31 gości