Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Łukaszleszek pisze:Njaszczęsliwsza niech sie lepeij zajmie swoimi kotami najpierw, bo jej jest potrzebna pomoc. Kto robi 100 rzeczy na raz to robi to byle jak. Lepiej zrobić jedna porządnie i do końca.
jokototo pisze:czy mi się wydaje czy wy jesteście jedną osobą Panowie?
rapsodia82 pisze:Pani nadpobudliwa, jak ją nazywacie komentuje nie w złej wierze, przynajmniej ja tak tego nie odbieram, zresztą, z tego co widziałam, dziewczyny jakoś się dogadały, ale jak widzę inne osoby, zupełnie nie związane z tematem zawsze się znajdą, żeby popluć jadem na innych.
Zaczyna mnie to forum denerwować, ciągle tu widzę jazdy na zasadzie: zgnoimy, obraźmy, skopmy...jak kuba bogu... tylko większość osób nie ma z tematem nic wspólnego, ale po co, lepiej popluć, skopać.
Co z tego, że dziewczyny pomagają, jak mogą, powinny jeszcze więcej, bo panom za mało
rapsodia82 pisze:jokototo, właśnie nad tym samym zaczęłam się zastanawiać... a po przejrzeniu postów panów, widać, że tylko jadem potrafią siać, jakoś nigdzie żadnej pomocy nie zauważyłam, żeby oferowali.
I po kilkanaście postów napisanych.
Czemu za kolegę mówisz, że z tematem jesteście związani, jak kolega na forum od jakiegoś tygodnia? Na pewno wielce z tematem związany, skoro to chyba Twoje drugie konto
A jak z tematem jesteście związani, bo napisaliście parę zjadliwych postów w wątkach?
Tylko na tyle Was stać, z tego co widzę.
A dziewczyny przynajmniej starają się pomóc, to i tak za mało jak widzę.
Ja nie zauważyłam, żeby wiele osób, Was dwóch... ktoś jeszcze? Chyba nie...
emkamara pisze:Najszczęśliwsza błagam!!! NIE DAWAJ MU ŚCIĄG !!!, niech chociaż sam napisze.
Wiesz jak nazywają Polaków na egzaminach na uniwersytetach za granicą? - "Polish network"
To bardzo ważne, żeby nie dawać dzieciakom złego przykładu. To jest zabijanie edukacji!!!
Nie musisz pomagać chłopakowi korepetycjami, ale chociaż nie szkodź mu!!!
ps. Gdzie jest ten wątek Małgosi? Też tam się dopiszę z apelem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 47 gości