MEGUŚ i reszta ferajny ;) Po 2,3,5 latach...foto-ost. str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 04, 2011 23:33 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

A ja oczywiście nadal na forum,choć teraz tylko podczytuję.
Piszę co by kto nie pomyślał,że zniknęłam :wink:
U dziewczynek bez zmian,no może Megunia znów gorzej qupka,ale dziś i przez następne kilka dni będzie dostawała probiotyk,więc myślę,że się wyrówna.
Zuziol jak to ona wieczni broi-urwanie głowi i firan z tym kotem :lol:
Sonieczku moje 'upuściła' wodę po Furosemidzie,ale żal mi jej,bo to serduszko coraz częściej szwankuje ech...Pilnuję podawania tabletek,ale chyba będzie trzeba zwiększyć dawkę.
Ja z kolei spać coś nie mogę,dziś jestem strasznie poddenerwowana,ale w sumie bez powodu.Jakoś tak wewnętrznie mną trzęsie.Raniutko do lekarza z nogą,bo znów się zapalenie stawów i ścięgien odezwało-w zasadzie nie zniknęło tylko trochę zelżało.Oby mi znów gipsu nie założyli przez prawdopodobieństwo pozrywania ścięgien :(

Pozdrawiamy całą gromadką :1luvu:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto kwi 05, 2011 0:34 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Miałam spytać, co u Was, fajnie że napisałaś. :)
Ale przykro mi, że chorujesz... :(
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt kwi 08, 2011 13:40 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

A my się witamy :1luvu:
Żadnych zmian negatywnych jeśli chodzi o zdrowie panienek.Dokazują niemiłosiernie,biegają jak dzikie i apetyt wielki mają.
Oczywiście Zuziol wybredziuch,ale tż-et się śmieje,że Megi go z torbami puści.
Tż-et jest na diecie białkowej,dla ćwiczących,więc gdy robi sobie rano filet do pracy to Megi siada na szafce i błagalnym spojrzeniem się przygląda.Mruży oczka i bierze na litość.
Najpierw dostaje spory kawałek surowizny,ale na tym nie koniec...trzeba dać jeszcze ugotowanego fileciku :ryk:
Jak zobaczy,że na talerzu już nic nie ma to wstaje jak gdyby nigdy nic i wychodzi.
Potem wstaję ja i dziewczyny dostają saszetki,cały czas mają dostęp do suchej,Megunia ma jeszcze mleczko,a to tuńczyk,a to jakieś miąsko obiadowe,a to twarożek...naprawdę z torbami nas puści :wink:
Bardzo się cieszę,że ma apetyt,a co najważniejsze nie tyje.Zaokrągliła się na tyle,że przestała być już taką sztachetką,ale przy wspólnych gonitwach z Zuzią obie spalają pokłady tłuszczyku.
Ogólnie zakochani my w Meguni.Mruczas,przylepas.Ona tak bardzo kocha człowieka,że jest to aż niewiarygodne po tym co bidulka przeżyła.

Pozdrawiamy wszystkich :1luvu:

niki2117

Post » Pt kwi 08, 2011 13:42 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Bardzo się cieszę z super wieści i tak trzymać :ok: :ok: :ok: :ok:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Pt kwi 08, 2011 14:53 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

wspaniale, że się układa :)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob kwi 09, 2011 19:57 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

I ja stale zaglądam :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob kwi 09, 2011 22:29 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Dziękujemy,że nadal zaglądacie :1luvu:
U nas po staremu.Megunia dziś wybitnie broi i podnosi na mnie łapkę 8O gdy kiwam jej,że nie wolno he he.
No,ale widać,że czuje się oki skoro wszędzie jej pełno.
Buziaki for all :ok:

niki2117

Post » Śro kwi 13, 2011 15:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

A więc witamy się ładnie :)

Postanowiłam wkleić kilka fotek moich dziewczynek-tak dla przypomnienia ;)
Sunia też się na fotkach znalazła-żeby jej przykro nie było.

Przytyłam i tak wyglądam od tyłu
Obrazek

A tak gdy się myję :) Patrzcie jaki mam brzuchol :lol:
Obrazek

Zuzinka czyli diabeł wcielony :twisted:
Obrazek

Obrazek

No i Sonieczki moje kochane :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2011 11:36 przez niki2117, łącznie edytowano 1 raz

niki2117

Post » Czw kwi 14, 2011 8:15 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Zdjęcia śliczne. Ale pierwsze mi się nie otwiera :(

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw kwi 14, 2011 8:26 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Cudnie :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Czw kwi 14, 2011 17:08 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

A w ogóle w zamieszaniu wszechogólnym zapomniałam wszystkim podziękować i poinformować,że aktualnie zamykam bazarki.
Banerek można również z podpisów usunąć ;)
Udało mi się pożyczyć troszkę pieniążków,założyłam DG 1 kwietnia i próbuję swoich sił na allegro.Z renty nie byłam niestety w stanie spłacić powstałych długów więc musiałam coś zrobić.Póki co kiepściutko,ale początki z reguły są ciężkie :(
Na chwilę obecną długi się nawarstwiły,bo dojdzie US,ZUS,księgowa itp,ale mam nadzieję,że jakoś to będzie i w końcu się coś ruszy.
Jakby ktoś chciał zajrzeć-zapraszam
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=21631027

Dziękujemy jeszcze raz wszystkim,którzy nam pomagali :)

Trzymajcie kciuki,bo jak nie wypali to zostanę z ogromnymi długami i wtedy dopiero będzie ogromny problem...

niki2117

Post » Pt kwi 15, 2011 6:11 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

zdjęcia śliczne :1luvu:

Zuzinka pozuje jak modelka z tą obróżką, Soncia te oczęta ma cudne :1luvu:

głaski dla Megusi i buziaczki slemy :mrgreen:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto kwi 19, 2011 15:11 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Trzymam kciuki, zarówno za Twoje koteczki jak i za Ciebie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto kwi 19, 2011 16:21 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Niki, to może na razie nie zamykaj bazarków? (a przynajmniej tego z kolczykami) Zawsze byłaby szansa na parę groszy dodatkowo. Chyba że przy działalności gospodarczej nie możesz ich legalnie rozliczyć z US ani pominąć w rozliczeniu...
Dziewczyny piękne i fotogeniczne :1luvu: Oby Wam wszystkim jeszcze zdrowie dopisywało :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro kwi 20, 2011 13:37 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Tu już nie chodzi o us,tylko kwestię tego,że niektórzy mogli by to odebrać: ma działalność,a bazarki wystawia.Nie chcę niepotrzebnych niedomówień :wink: No,ale póki co działalności mizernie idzie,tyle pieniędzy pożyczyłam i włożyłam w odzież,koniec miesiąca się zbliża,opłat ( zus,us,księgowa,prowizje allegro,czynsz,kablówka) mam 1600 zł.
Chciałam zrobić coś sama,by nie być na marnym utrzymaniu państwa,do pracy jakiejkolwiek nie pójdę,bo żaden pracodawca nie będzie dbał o to,że jestem po 3 operacjach kręgosłupa i czasem nie domagam ech...ale teraz widzę,że mam problem :(
Jeszcze ten miesiąc może jakoś przeżyję,ale jak w następnym się nie ruszy to trzeba będzie zwinąć się z allegro :(
I zostaną kolosalne długi...I jeszcze jak na złość laptop mi się zepsuł jakby tego mało było.Szwagier wziął mi na raty,bo co zrobić-tylko ja mogę mieć takiego pecha,a poprzedni się wysłużył,bo 10 lat spokojnie miał.

U dziewczynek spokojnie,broją,śpią i qupkają-tak wygląda ich życie.Zero zmartwień,pełna micha,dach nad głową i kochająca pancia u boku :)Megunia pięknie przybrała,zrobiła się z niej prawdziwa kocicha,jadła by non stop,ale już wyregulowałam jej ilość jedzenie,by nie zaczęła mocno tyć.Waży na chwilę obecną 3,8 kg :piwa:

Buziaki dla wszystkich nas odwiedzających :1luvu:

niki2117

[poprzednia][następna]