Kefir & Morfeusz - i COŚ na kuchence

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 12:41 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

qpę żem zrobił. Duża już poczuła. A wczoraj żem leżał pod kaloryferem i grzał kości a Duża gada - coś tu śmierdzi. żem oko zamkł bo co mnie to obchodzi. A ona dawaj grzebać mi w legowisku. No qpę żem zgubił śpionc i gorąc kaloryfera to zdradził. stary jestem to mi wolno tak se myśle.

Bym chciał takie legowisko jak na bazarku viewtopic.php?f=20&t=122155 ale Duża mówi że mojej d.... nie udźwignie kaloryfer.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 31, 2010 12:54 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Podczytuję potajemnie.
Dziś napiszę, że filozofia śmieciosaszetkowa mnie rozbawiła.

A potem film z choinką. Morfeusz w koszyku. W domu. Przypomniało mi się, jak siedział w klatce w schronisku. Fajnie Ci się poukładało, Morfeuszku, masz kolegę czarnuszka i miłą Dużą, wybacz jej, że chomikuje kittykaty. Powodzenia w Nowym Roku:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt gru 31, 2010 13:12 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku zycza plaskate i ich duza :1luvu: Na różowo :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 31, 2010 13:49 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

magicmada! Witaj sylwestrowo!
Morfeusz ma się jak widzisz nieźle, tylko z łapką dziwnie. Będzie dostawał inflamex - Kefir też, niech się zgryźliwi tetrycy na stawy leczą.

I pozdrawiam ciepło wszystkie podczytywaczki :-)

z dedykacją dla magicmada

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt gru 31, 2010 14:05 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Wróciłem. Nie rzygałem i nie drapałem. Duża trzymała mnie na rękach i tak do mnie mówiła... a tak na mnie patrzyła... że nie mogłem, no. Jak w nocy tak nie patrzyła, to rzygnąłem pod jej łóżkiem. Ona mnie chyba jednak lubi.... po powrocie dostałem saszetkę z kurczaczkiem. Luubię kurczaczka...
Morfeusz

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 31, 2010 14:59 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

dagmara-olga pisze:qpę żem zrobił. Duża już poczuła. A wczoraj żem leżał pod kaloryferem i grzał kości a Duża gada - coś tu śmierdzi. żem oko zamkł bo co mnie to obchodzi. A ona dawaj grzebać mi w legowisku. No qpę żem zgubił śpionc i gorąc kaloryfera to zdradził. stary jestem to mi wolno tak se myśle.

Wolno Ci, drogi Kolego! Mi też wolno, ja robię zawsze pod drzwi od spiżarki, a jak Duża chce wyciągnąć z niej worek na kupy, to zawsze się fścieka i nie umi tych drzwi otworzyć. I też mnie to nie obchodzi, dalej tak bede robił. Jak mi obcięli pół jelita, to mają. O. Trzym się, stary, pozdrawiam Cię, Kituś.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt gru 31, 2010 15:24 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Koffam Kefira!
Inka

Ja tam wolę fozolofię Morfiego
Kulka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 31, 2010 15:54 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Dziękuję Morfeuszku, pięknie się prezentujesz na fotkach:) Pozdrów kolegę Nabiałowego
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt gru 31, 2010 16:50 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Obrazek

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A my życzymy Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 31, 2010 18:26 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Dagmara i Czarni Panowi życzymy Szczęśliwego Nowego Roku :D
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pt gru 31, 2010 19:15 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Obrazek
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt gru 31, 2010 19:34 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

POWODZENIA W NOWYM ROKU!!!! NIECH SIĘ SZCZĘŚCI WASZEJ DUŻEJ!!! I WAM DWAJ PANOWIE!!!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt gru 31, 2010 21:35 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Na nowy rok szczęście przyniósł Morfeusz. W postaci sporej kupy koło łóżka Dużej. Kefir przysiadł na krześle, by obserwować, co będzie.

A co tam, wypadła - stwierdził Morf.
Jak Duża wdepnie, bedzie miała szczenście. Ty Kefir, może ty wdepnij, to ci się uda mieć saszetki co dzień i takie tam?

Niestety, zanim Kefir zdecydował się sięgnąć po powodzenie i fortunę, nawet kosztem brudnej łapy - przyszła Duża i zabrała....
Może se do torebki włoży. Ponoć się trzyma łuski od ryby na pieniądze. Żem słyszał.

Temat szczęścia i odchodów zbladł w jednej chwili - kiedy to dało się słyszeć szeleszczenie torebki....

AAAAAAA bendzie z indorem, ja to wjem! Wrzasnął Morfeusz i obydwaj popędzili do misek. W końcu to sylwester....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt gru 31, 2010 21:42 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

ale macie szczęście chłopaki, jak nie zdążem do kuwety to mi od zasrańców się dostaje, o saszetach mowy nie ma - zazdroszczę Wam
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt gru 31, 2010 21:53 Re: Kefir & Morfeusz - filmy, filozofia ......

Myślę, że największe szczęście to miała Duża - lepiej mieć kupę przy łożku niż na łóżku :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]