Kicorek pisze:A pan J. to TZ mojej mamy. Świetnie gotuje, FluszakPluszak świadkiem
Eee phhi
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:A pan J. to TZ mojej mamy. Świetnie gotuje, FluszakPluszak świadkiem
ZapomnijMariaD pisze:Kicorek pisze:A pan J. to TZ mojej mamy. Świetnie gotuje,
A Twoja Mama nie wynajmuje czasem Pana J.? Tak za skromną opłatą?
Agalenora pisze:Hej, hej Warszawiacy i nie tylko!
Jakie macie plany na weekend?
12 - 13 marca w Hali Sportowej przy ul. Obozowej 60 (Warszawa-Koło) odbędzie się wystawa kotów - i to nie byle jaka - bo ogólnoświatowa:
Tu więcej info na temat wystawy:
http://www.kotyrasowe.org.pl/wystawy/2011/warszawa
A teraz przejdę do meritum:
Koteria będzie miała stoisko w hali wystawowej![]()
Będą fajne i niepowtarzalne gadżety: różnobarwne koszulki, kubeczki, trendy torebki, plakaty, ręcznie wykonywane supermodne kolczyki, wisiorki i inne różności-cudowności rękodzielnicze.
No i oczywiście ... będziemy my![]()
Przybywajcie tłumnie oglądać piękne koty i koniecznie zatrzymajcie się na koteryjnym stoisku, aby wesprzeć Koty Miejskie i wrócić do domu z niepowtarzalnym, koteryjnym gadżetem

Kicorek pisze:Ja w tym czasie będę z białą na wystawie we Wrocławiu. I z drugim białasem, ale nie moim
Ciotki uprasza się o trzymanie kciuków

Kicorek pisze:Ja w tym czasie będę z białą na wystawie we Wrocławiu. I z drugim białasem, ale nie moim![]()

MariaD pisze:Kicorek pisze:Ja w tym czasie będę z białą na wystawie we Wrocławiu. I z drugim białasem, ale nie moim
Potrzymamy.
Kciuki podwojne Za oba białasyanulka111 pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:Ja w tym czasie będę z białą na wystawie we Wrocławiu. I z drugim białasem, ale nie moim
Potrzymamy.
![]()
Kciuki podwojne
anulka111 pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:Ja w tym czasie będę z białą na wystawie we Wrocławiu. I z drugim białasem, ale nie moim
Potrzymamy.
![]()
Kciuki podwojne

Kicorek pisze:Za oba białasy
FluszakPluszak pisze:Kicorek pisze:Za oba białasy
Podziwiam Twoj optymizm KicorkuZa jednego białasa i jednego żółtasa ..

A kysz! Wypluj te słowa! Bo jutro nogi powyrywam...FluszakPluszak pisze:Kicorek pisze:Za oba białasy
Podziwiam Twoj optymizm KicorkuZa jednego białasa i jednego żółtasa ..

Kicorek pisze:Krew piękna z wyjątkiem nieco zbyt małej ilości płytek.
A biorąc pod uwagę jej wiek i przewlekłą chorobę ogólnie jest super
Lubię takie wyniki, zwłaszcza w połączeniu z dobrym samopoczuciem Kitki![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości