Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dune pisze:CZytałam ze to jest choroba dziedziczna
przede wszystkim trzeba unikac czynników wyzwalających....
trawa11 pisze:dune pisze:CZytałam ze to jest choroba dziedziczna
nie zawsze sie niestety da
dune pisze:trawa11 pisze:dune pisze:CZytałam ze to jest choroba dziedziczna
nie zawsze sie niestety da
bo generalnie glównym czynnikiem wyzwalającym jest życie....
Ciepła pisze:dziendoberek kochane dziewczyny![]()
mimo ze mam ladnie podleczona luszczyce..na lokciach nic..w glowie tylko lekkie zaczerwienienie caly czas mam 'mazidla' i sie nimi okladam..
Monia w glowie to wygladalo jak bardzo porzadny lupiez..bo ja myslalam,ze mam lupiez..czasami w jednym miejscu jak mialam nasilenie zrobil sie strup ..
trawa11 pisze:Ciepła pisze:dziendoberek kochane dziewczyny![]()
mimo ze mam ladnie podleczona luszczyce..na lokciach nic..w glowie tylko lekkie zaczerwienienie caly czas mam 'mazidla' i sie nimi okladam..
Monia w glowie to wygladalo jak bardzo porzadny lupiez..bo ja myslalam,ze mam lupiez..czasami w jednym miejscu jak mialam nasilenie zrobil sie strup ..
schorzenia dermatologiczne , niektóre są do siebie bardzo podobne, czasem ciezko je odpowiednio zdiagnozować![]()
a jak sampoczucie dzisiaj ?
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:dziendoberek kochane dziewczyny![]()
schorzenia dermatologiczne , niektóre są do siebie bardzo podobne, czasem ciezko je odpowiednio zdiagnozować![]()
a jak sampoczucie dzisiaj ?
ha Danusia dostalam sie dzis do laryngologa i doznalam szoku![]()
nie mam zapalenia uchaani niczego innego..
mam zapalenie miesnia jakos pani doktor to fachowo nazwala i stad mnie boli ucho i szczeka..
dostalam leki..masc przeciwbolowa i skierowanie na USG szyi
trawa11 pisze:a to pzreżyjesz![]()
![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:trawa11 pisze:a to pzreżyjesz![]()
![]()
![]()
Trzymam kciuki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 28 gości