Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Lubicie muffinki? Mam od córci fajny przepisbabajaga pisze:Mufinka?
alus1 pisze:no ciekawe mam papilotki to może skręcę mufinki
poproszę przepis
kotka doroty pisze:alus1 pisze:no ciekawe mam papilotki to może skręcę mufinki
poproszę przepis
Pokaż papilotki![]()
Poszukamkotka doroty pisze:alus1 pisze:no ciekawe mam papilotki to może skręcę mufinki
poproszę przepis
Pokaż papilotki![]()
kotka doroty pisze:Zrobiłam to metodą Pomponmamy:kotecka w kocyk tak że,tylko epek widać ,pyszczek w dłoń,tabletka w drugą i jak pyszczek otwarty to sruuu tabletkę do pyszczka,pyszczek zamykamy ,miziamy po przełyku i gotowe,po czym otrzepujemy dłonie z poczuciem dobrze wykonanej roboty![]()
alus1 pisze:kotka doroty pisze:alus1 pisze:no ciekawe mam papilotki to może skręcę mufinki
poproszę przepis
Pokaż papilotki![]()
a zobacz mam mniej więcej takie http://allegro.pl/item775007417_papilot ... ml#gallery
Tyzma pisze:kotka doroty pisze:Zrobiłam to metodą Pomponmamy:kotecka w kocyk tak że,tylko epek widać ,pyszczek w dłoń,tabletka w drugą i jak pyszczek otwarty to sruuu tabletkę do pyszczka,pyszczek zamykamy ,miziamy po przełyku i gotowe,po czym otrzepujemy dłonie z poczuciem dobrze wykonanej roboty![]()
robię tak samo ale i tak po niby przełknięciu w trakcie mojego otrzepywania rąk tableta zostaje wypluta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości