Uciekam, bo czas goni. Jeszcze raz cudownych Świąt!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Dziękuję Kochani!
Bardzo Wam dziękuję. Co do wierszy - postaram się, obiecuję.
Co do moich życzeń - obyśmy obie z Serniczkiem miały tyle siły i konsekwencji, by nie wchodzić na "wnerwiające" wątki.
Dziś porozmawiałam sobie z Serniczkiem przez telefon.
Serniczku - jesteś SUPER. Masz taki miły, energiczny głos. Aż człowiek bezpieczniej się czuje rozmawiając z Tobą.
Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego radosnego, pysznego, pozytywnego. Pieknych prezentów pod choinką też! A może nawet - ZWŁASZCZA.![]()
![]()
pszepraszam bardzo ale co to znaczy"nie bardzo wyrósł?" Co to znaczy pytam się?dorcia44 pisze:Aniada pisze:Dziękuję Kochani!
Co do moich życzeń - obyśmy obie z Serniczkiem miały tyle siły i konsekwencji, by nie wchodzić na "wnerwiające" wątki.
Serniczku - jesteś SUPER. Masz taki miły, energiczny głos. Aż człowiek bezpieczniej się czuje rozmawiając z Tobą.
Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego radosnego, pysznego, pozytywnego. Pieknych prezentów pod choinką też! A może nawet - ZWŁASZCZA.![]()
![]()
Sernik jest pysznyco prawda nie bardzo wyrósł ale to esencja smaku
uroku i dobroci ,możecie wierzyć mi na słowo
![]()
Wesołych![]()
Aniada jeszcze raz wielkie dziękuję wszystko na mnie pasuje
moś pisze:Jestes pewna? Postanowienia nworoczne z reguly bywaja zapominane![]()
Serniczek pisze:pszepraszam bardzo ale co to znaczy"nie bardzo wyrósł?" Co to znaczy pytam się?dorcia44 pisze:Aniada pisze:Dziękuję Kochani!
![]()
Sernik jest pysznyco prawda nie bardzo wyrósł ale to esencja smaku
uroku i dobroci ,możecie wierzyć mi na słowo
![]()
Wesołych![]()
Aniada jeszcze raz wielkie dziękuję wszystko na mnie pasuje![]()
![]()
![]()
Był raz sobie pewien Sernik
który myslał że jest piernik
bo jak spojrzał w lustereczko
widział upływ czasu- deczko.
Przeciwdziałał otyłości
bezskutecznie -ku radości
koleżanek,drobnych w kości
co to laski sa niezwykłe
do jedzenia nie nawykłe.
dorcia44 pisze:
Sernik nie bardzo wyrósł bo mało dostał proszku do pieczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości