Moderator: Estraven

maciejowa pisze:Cześć Inusiu, znowu zrobiło się ciepło, więc cały dzień leżałem na balkonie. Teraz musiałem połknąć paskudną tabletę, co mi się przykleja gdzie popadnie a Duża na dodatek napsikała mi kroplami do nosaJutro podobno jedziemy do wetki...
Mru zmęczony
annette88 pisze: cześć, Inusieczko, miauuu..
Avian pisze:Cześć Inusiu
jak ci minął weekend?
Mnie goniła taka niedobra kocica z osiedla ...
Musiałem sie chować w krzakach![]()
Gagat przeganiany

Erin pisze:Witaj Ineczko!
Ale Wy się macie z tymi sąsiadami. My też mamy takie nawiedzone babsko, które mieszka nad nami i ciągle się wszystkich czepia.
Buziaczki od naszej paczki
MaryLux pisze:Erin pisze:Witaj Ineczko!
Ale Wy się macie z tymi sąsiadami. My też mamy takie nawiedzone babsko, które mieszka nad nami i ciągle się wszystkich czepia.
To chyba wsędzie musą być takie goopki. Cy by nie mozna ich zebrać razem i osiedlić w jednej Złejwsi?
Inka
annette88 pisze: u nas tesz goronco, Inuś.. I ja i maluchy śpimy cały czas, bo siem inaczej nie da
Erin pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Witaj Ineczko!
To chyba wsędzie musą być takie goopki. Cy by nie mozna ich zebrać razem i osiedlić w jednej Złejwsi?
Inka
Inusiu, jestem za
A może ich na księżyc wysłać?
MaryLux pisze:Erin pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:Witaj Ineczko!
Inka
Inusiu, jestem za
A może ich na księżyc wysłać?
Nieeeeeeeee, za bliskoooo, tseba ich wysłać na gwiazdozbiór, który się nazywa Ksyz Poudnia, bo dalej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości