Moderator: Estraven
bazylica pisze:mam nadzieję że cie nie ciachną![]()

kinga w. pisze:bazylica pisze:mam nadzieję że cie nie ciachną![]()
Też mam taka nadzieję. Wystarczą w tym domu ciachane koty - ktoś musi mieć jaja!
bazylica pisze:no właśnie!!
a wiadomo ze kobiety rządzą światem

kinga w. pisze:bazylica pisze:no właśnie!!
a wiadomo ze kobiety rządzą światem
Ciiii... Nie wiem czy mój nie podczytuje... Jemu się wydaje że rządzi a ja wolę żeby zachował tę radosną nieświadomość.

bazylica pisze:u mnie burzy nie ma ale siadło powiadomienie na maila
a ja sobie włosy obcięłam o 15 cm, jak dostane pieniążki to pójdę żeby mi wyrównała fryzjerka

kinga w. pisze:bazylica pisze:u mnie burzy nie ma ale siadło powiadomienie na maila
a ja sobie włosy obcięłam o 15 cm, jak dostane pieniążki to pójdę żeby mi wyrównała fryzjerka
Długie miałaś?

kinga w. pisze:No zakładając że cyc nie sięga pasa, to takie średnie... I tak nieźle. Nie szkoda Ci ciąć??
bazylica pisze:kinga w. pisze:No zakładając że cyc nie sięga pasa, to takie średnie... I tak nieźle. Nie szkoda Ci ciąć??
cyc to prawie po kolana po 3 dzieci hehe
nie jest mi szkoda obcinać bo szybko mi odrastają a jak są już takie długie jak teraz były to cho... ciężkie są i sięgaja brudnej wody w wannie jak je myję

kinga w. pisze:bazylica pisze:kinga w. pisze:No zakładając że cyc nie sięga pasa, to takie średnie... I tak nieźle. Nie szkoda Ci ciąć??
cyc to prawie po kolana po 3 dzieci hehe
nie jest mi szkoda obcinać bo szybko mi odrastają a jak są już takie długie jak teraz były to cho... ciężkie są i sięgaja brudnej wody w wannie jak je myję
Moja Bździągwa ma do kolan... na warkoczu to siada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 6 gości