wyglągała apetycznie

Simbo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Albo namów Dużą na ostrygiDorota pisze:ewa74 pisze:Dorota pisze:ewa74 pisze:Cze MruDuża kupiła nam wczoraj WRESZCIE puszki rybne. Animondy. Delicje normalnie
Jestem w szoku
Zaczynam zastanawiać się nad zawartością akwarium. Czy glonojad z wody jest tak smaczny jak pucha rybna?
![]()
Meriva analizująca
Hm... Glonojad z wody, ale na surowo?
Czy ona ma skorupke?
Mru zaintrygowany
On ma płytki kostne na grzbiecie.....a ja nie mam zębów...![]()
Meriva zdegustowana
Przechlapane...
A moze Duza Ci glonojada otworzy tak jak konserwe?
Mru kombinujacy
ewa74 pisze:On ma płytki kostne na grzbiecie.....a ja nie mam zębów...![]()
Meriva zdegustowana
Monostra pisze:ewa74 pisze:On ma płytki kostne na grzbiecie.....a ja nie mam zębów...![]()
Meriva zdegustowana
A od strony brzuszka nie dałoby się jakoś go dorwać?
KK kombinująca
Nasza też nie. Czytała nam o nich. Z książki o afrodyzjakach.MaryLux pisze:A co to ostrygi? Nasa Duza nigdy tego nie kupowała...
Inka z kompleksem niższości
płe, pogryzione? to ja już puszki nie ruszę. Niech se ten Mrux używane zjada. Mits WytwornaChat pisze:Puszka lepsza i do tego juz pogryziona. Wystarczy przelknac...a taki stary glonojad, ech szkoda roboty...Chanelle wygodnicka
pluszak pisze:Nasza też nie. Czytała nam o nich. Z książki o afrodyzjakach.MaryLux pisze:A co to ostrygi? Nasa Duza nigdy tego nie kupowała...
Inka z kompleksem niższościMru Zalotny
Chat pisze:Puszka lepsza i do tego juz pogryziona. Wystarczy przelknac...a taki stary glonojad, ech szkoda roboty...Chanelle wygodnicka
ewa74 pisze:Monostra pisze:ewa74 pisze:On ma płytki kostne na grzbiecie.....a ja nie mam zębów...![]()
Meriva zdegustowana
A od strony brzuszka nie dałoby się jakoś go dorwać?
KK kombinująca
Hm. pewnie by się dało...tylko on ...śmierdzi. Starymi, zepsutymi glonamiNo nie wiem....może jednak puszka jest lepsza?
![]()
Meriva niepewna
Iiiii, niepedagogiczne. Mits CierpliwaRachelinka pisze:
dostalem indyka, juz w transporterze.
B..
pluszak pisze:Iiiii, niepedagogiczne. Mits CierpliwaRachelinka pisze:
B..
no jak to ile? aż się padnie! M&M oburzeniRachelinka pisze:pluszak pisze:Iiiii, niepedagogiczne. Mits CierpliwaRachelinka pisze:
B..
Niewazne grunt ze dostałem,
ile mozna suchego jesc?
B.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości