u mnie drapaki nie wzbudzają zainteresowania żadnego - no może czasem Gagat przejdzie obok, to drapnie ... na początku spał na drapaku pare dni, ale teraz stoi mebel i czeka na lepsze czasy

i pomyśleć, ze chciałam im kupić taki do sufitu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:moje koty wojująznowu
chyba będę musiała sprawić Torilowi kumpla do zapasów, bo moje pannice nie bardzo mają na to ochotę
Toril potrzebuje walk, biegania, zapasów i nie ma z kim
wojownik się nudzi
![]()
w piątek przywiozą drapak na balkon
już doczekać się nie mogę. ciekawe, co koty na to. jak zlekceważą to je ukatrupię
wypcham i na drapaku poustawiam
![]()
moje maleństwa kochane
tosiula pisze:moje koty wojująznowu
chyba będę musiała sprawić Torilowi kumpla do zapasów, bo moje pannice nie bardzo mają na to ochotę
Toril potrzebuje walk, biegania, zapasów i nie ma z kim
wojownik się nudzi
![]()
w piątek przywiozą drapak na balkon
już doczekać się nie mogę. ciekawe, co koty na to. jak zlekceważą to je ukatrupię
wypcham i na drapaku poustawiam
![]()
moje maleństwa kochane
Avian pisze:Hello piękne koty
u mnie drapaki nie wzbudzają zainteresowania żadnego - no może czasem Gagat przejdzie obok, to drapnie ... na początku spał na drapaku pare dni, ale teraz stoi mebel i czeka na lepsze czasy![]()
i pomyśleć, ze chciałam im kupić taki do sufitu :roll:
tosiula pisze:Avian pisze:Hello piękne koty
u mnie drapaki nie wzbudzają zainteresowania żadnego - no może czasem Gagat przejdzie obok, to drapnie ... na początku spał na drapaku pare dni, ale teraz stoi mebel i czeka na lepsze czasy![]()
może dlatego nie wykazują zainteresowania, bo mały
Paulaaa pisze:też chce drapak tylko malutkia gdzie kupujesz?
Monostra pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Hello piękne koty
może dlatego nie wykazują zainteresowania, bo mały
A to naprawdę możliwe. Koty lubią się gapić z wysokości. Zrobiłam swoim półki na balkonie pod sufit, poukładane jak schodki, na różnych wysokościach. Te niższe używane są wyłącznie do wchodzenia na górę, gdy nie chce im się akurat włazić po siatce - przepychają się i leżą prawie na sobie na najwyższej
tosiula pisze:Paulaaa pisze:też chce drapak tylko malutkia gdzie kupujesz?
domowy kupiłam na allegro, a balkonowy mam robiony na zamówienie
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:też chce drapak tylko malutkia gdzie kupujesz?
domowy kupiłam na allegro, a balkonowy mam robiony na zamówienie
szukam na allegro ale nie widze takiego jaki bym chciała![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google Adsense [Bot] i 1171 gości