kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Za chwilę mój JJ przyjdzie, musiałam ziemniaczka postawić.
A na deserek mam kisielek! Z jabłuszkiem! I z jogurcikiem! Truskawkowym! O!![]()
chcem
Jeszcze nie gotowe![]()
Jak będzie to.........będzie![]()
poczekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Za chwilę mój JJ przyjdzie, musiałam ziemniaczka postawić.
A na deserek mam kisielek! Z jabłuszkiem! I z jogurcikiem! Truskawkowym! O!![]()
chcem
Jeszcze nie gotowe![]()
Jak będzie to.........będzie![]()
moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
trawa11 pisze:moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
Mosku Ty jak dzidziuś
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
Mosku Ty jak dzidziuś
No co
moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
Mosku Ty jak dzidziuś
No co
no nic![]()
pospij se![]()
wstaniesz akurat na deserek
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
Mosku Ty jak dzidziuś
No co
no nic![]()
pospij se![]()
To już zjemy!Niech jeszcze chwilkę poczeka!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:ja sie chyba nie doczekam na deserek to sobie zjem póżniej...małą drzemka..do zobaczenia
Mosku Ty jak dzidziuś
No co
no nic![]()
pospij se![]()
To już zjemy!Niech jeszcze chwilkę poczeka!
wątpliwe
trawa11 pisze:kalair pisze:A rzeczony deserek jest! Proszę bardzo-
![]()
![]()
![]()
WOW![]()
![]()
![]()
ale mi slinka pociekła
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A rzeczony deserek jest! Proszę bardzo-
![]()
![]()
![]()
WOW![]()
![]()
![]()
ale mi slinka pociekła
Szczerze powiedziawszy, nie umiem ocenić obiektywnie, jak to wygląda..Chyba znośnie![]()
A smakowo, bardzo znośnie!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości