Moderator: Estraven
o, Pleśniawka śpi na głowiekalair pisze:A Iriska w absolutnie każdym miejscu, potrafi spać w swojej ukochanej pozycji...![]()
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:o, Pleśniawka śpi na głowiekalair pisze:A Iriska w absolutnie każdym miejscu, potrafi spać w swojej ukochanej pozycji...![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:A Iriska w absolutnie każdym miejscu, potrafi spać w swojej ukochanej pozycji...![]()
![]()
kothka pisze:kalair pisze:A Iriska w absolutnie każdym miejscu, potrafi spać w swojej ukochanej pozycji...![]()
![]()
Wygląda jakby medytowała

Iskropka pisze:Cześć Irisko! A czy lubisz spać na komputerze, bo ja bardzo !
kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Irisko! A czy lubisz spać na komputerze, bo ja bardzo !
Cześć Kropciu!![]()
Uwielbiam! Jak Duża siedzi przy komputerze, to ja zaraz tam idę! Ale czasem mnie stamtąd wyrzucają..Bo mówią, że się ze mnie sypie..Niby włoski...
Iris
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Irisko! A czy lubisz spać na komputerze, bo ja bardzo !
Cześć Kropciu!![]()
Uwielbiam! Jak Duża siedzi przy komputerze, to ja zaraz tam idę! Ale czasem mnie stamtąd wyrzucają..Bo mówią, że się ze mnie sypie..Niby włoski...
Iris
No też coś! Sypie sie ? To na pewno kurz a nie Twoje futerko!
Hannah12 pisze:A ja poproszę zdjęcie żyrandola. Duecik tak zaciekawiony nim, że ja też chcę podziwiać.
Hannah12 pisze:A ja poproszę zdjęcie żyrandola..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 13 gości