Imię jest swietne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Monostra, żeby ten nieszczęsny kot rozumiał co zrobiłyście z ciotką Varią... Żeby średniowiecznego bohatera przerobić na majciochy... Zgroza!![]()
Wikipedia: trykot - rajstopy baletowe oraz ciepła bielizna
varia pisze:Co wygrałam?
Ja bym dodala siermiezne majciochy postkomunistyczne...zgrozaJoasiaS pisze:Monostra, żeby ten nieszczęsny kot rozumiał co zrobiłyście z ciotką Varią... Żeby średniowiecznego bohatera przerobić na majciochy... Zgroza!![]()
Wikipedia: trykot - rajstopy baletowe oraz ciepła bielizna
Monostra pisze:varia pisze:Co wygrałam?
Varia, obawiam się, że to raczej chrzestni mają obowiązki. Przypominam o jutrzejszych urodzinach!
Ty NAPRAWDE wzielas moje ahystokhatyczne wywody na serio?casica pisze:Coś, co niezmiennie mnie śmieszy to wyszukane imiona. I pretensjonalne nazwy hodowli. Zawsze mam wtedy jakąś dziką ochotę nazwać takiego zwierza Burkiem lub Azorem. Bo głównie z hodowlami psów się stykałam. Dama z Błękitnych Komnat - no posikać się można ze śmiechu.
Jak dobrze Monostra, że nie skrzywdziłaś pięknego rudzielca czymś takimufff
Pewnie, ze niech se wolajaJoasiaS pisze:Chat, niech one sobie wołają na rudasa jak chcą. My skupmy się na naszym ulubieńcu Moherze. Foty jakieś nowe Moherowe będom?
Chat pisze:Pewnie, ze niech se wolajaJoasiaS pisze:Chat, niech one sobie wołają na rudasa jak chcą. My skupmy się na naszym ulubieńcu Moherze. Foty jakieś nowe Moherowe będom?Ja tylko chcialam powariowac troszku, kajam sie
Dajcie Matko Monostro Moheru rozwydrzonej wielbicielce (dwom)
Chat pisze:O, pardonNiedlugo pelzac zaczne jako ten waszszszsz....Co tak syczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 40 gości