Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Z wyrachowania powiadasz? Podejrzewam, że tak tylko ludzie potrafią "kochać"izaA pisze:Harmonijnym i zgodnym pożyciem, to ja się już od dłuższego czasu cieszyłam...problem w tym, że był to związek z rozsądku, a nie z miłości![]()
Fraszka pisze:Z wyrachowania powiadasz? Podejrzewam, że tak tylko ludzie potrafią "kochać"izaA pisze:Harmonijnym i zgodnym pożyciem, to ja się już od dłuższego czasu cieszyłam...problem w tym, że był to związek z rozsądku, a nie z miłości![]()
a futra musiały dokładnie się poznać, aby sobie zaufać i
![]()
izaA pisze:Coś nas chyba mało dowiedzacie, bo ... no dobra i ja i Moś czekamy na jakieś konkretne nazwy i rady
izaA pisze:Agatko, jak to się nie pyli? Kiedy ja używałam Benka, moja łazienka wyglądała jak po stawianiu ścianek gipsowychwszystko było białe, a kwiatek, jak próbowałam z tego pyłu umyć pod prysznicem, to się "zabetonował"! Nie mówię o tym, że toaleta kocia jest na parterze, a ja żwirek miałam w pościeli w sypialni
No i do tego, to wynoszenie kocich urobków do kosza na zewnątrz...chyba jestem mało tolerancyjna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, januszek, pibon i 23 gości