Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:mir.ka pisze:Silverblue pisze:No dobrze, mały domek zostaje w sferze marzeń.Bez pajunków
zawsze można mieszkanie zamienić na domek
mir.ka zamienisz się ze mną?![]()
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Może jakiś model na półeczce? Albo obrazek na ścianęŻeby było łatwiej marzyć...
Model domku czy pająka?
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Może jakiś model na półeczce? Albo obrazek na ścianęŻeby było łatwiej marzyć...
Model domku czy pająka?
Domku, oczywiście
Jest cały wątek o małych domkach na KociŁapci - pt. Wprowadzę się chocby dziś
viewtopic.php?f=8&t=216789
jolabuk5 pisze:Młode zawsze są urocze - kotki, ptaszki...
Nul pisze:jolabuk5 pisze:Młode zawsze są urocze - kotki, ptaszki...
Akurat dzisiaj się zastanawiałam, dlaczego ludzkości nie rozczulają małe… kleszcze![]()
Zgadniecie, gdzie mi się ostatnio jeden ulokował???
ewkkrem pisze:
Dla ciągłego sprzątania, dla dźwigania ton mięsa, dla wszechobecnych kłaków, dla piaskownicy na podłodze, dla ciągłych zmartwień bo ... kupka nie taka, dla cyklicznych wizyt u weta, dla ciągłych wydatków i ... tylko czasem taki drań pomruczy do ucha. Ot tak, od niechcenia
ewkkrem pisze:Ha! Mruczenie to wtedy gdy drań chce!
Nul pisze:jolabuk5 pisze:Młode zawsze są urocze - kotki, ptaszki...
Akurat dzisiaj się zastanawiałam, dlaczego ludzkości nie rozczulają małe… kleszcze![]()
Silverblue pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:Młode zawsze są urocze - kotki, ptaszki...
Nul, między pośladkami?Mnie rozczulają takie srebrne robaczki co czasami są w łazience. Nie gryzą, nie szkodzą ,zawsze tupię nogą żeby sobie gdzieś uciekły do szczelinki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, luty-1 i 86 gości