Oj Teściówko, Mani, to ja nie znałem

Maniu[*]

Drops

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Maniu, kochanie, zawsze będę pamiętała. (*)
MB&Ofelia pisze:Kolumb. Brawo, no wreszcie się przestajesz bojać. Będą jeszcze z cię koty. Robiaj postępy bo za parę dni świąta a w świąta koty mówią ludziowym głosę. Ja nigdy nie mówiałam bo po co? Niech się Duża wysili i zrozumi po kociemu. Ale ty możesz cosik miauknąć po ludziowemu do Ciocia MaryLux.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kolumb. Brawo, no wreszcie się przestajesz bojać. Będą jeszcze z cię koty. Robiaj postępy bo za parę dni świąta a w świąta koty mówią ludziowym głosę. Ja nigdy nie mówiałam bo po co? Niech się Duża wysili i zrozumi po kociemu. Ale ty możesz cosik miauknąć po ludziowemu do Ciocia MaryLux.
Książniczka Ofelja
Po co? Ja z nią mieszkam dopiero trzeci miesiąc, a ona się chwali, że z kotami mieszka ponad 21 lat, no, prawie 22. To powinna umieć po kotowemu
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Kolumb. Brawo, no wreszcie się przestajesz bojać. Będą jeszcze z cię koty. Robiaj postępy bo za parę dni świąta a w świąta koty mówią ludziowym głosę. Ja nigdy nie mówiałam bo po co? Niech się Duża wysili i zrozumi po kociemu. Ale ty możesz cosik miauknąć po ludziowemu do Ciocia MaryLux.
Książniczka Ofelja
Po co? Ja z nią mieszkam dopiero trzeci miesiąc, a ona się chwali, że z kotami mieszka ponad 21 lat, no, prawie 22. To powinna umieć po kotowemu
masz rację kocie
MalgWroclaw pisze:Trudno nie pamiętać Mani.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości