Duża mówi, że nawet nie ma siły pisać, to ja muszę. Późno poszłyśmy spać, bo duża pracowała. Nawet trochę zjadłam, jak już udało się dużej dać mi tabletkę na ciśnienie. Broniłam się, jak młoda lwica, a nie, jak starsza i słaba kotka. Tak duża mówi. Teraz wróciła z podwórka, dała tam jedzenie i wodę, jeden kot czekał Pralcia
Kochana Pralciu moja Cudna Młoda Lwico, fajnie, że troszkę zjadłaś Ja też zjadłem, ale dopiero jak mi Duża otworzyła puszeczkę cosma nature, bo saszetek nie chciałem. Kitek
Jedną tabletkę udało mi się wypluć i duża jej nie znalazła, ale dała drugą. Ma ich dużo, Nawet trochę zjadłam. Teraz duża przyszła z podwórka, zostawiła tam jedzenie i wodę Pralcia
Kochana Pralciu biedniutka jesteś z tymi tabletkami codziennie. Ja nie znoszę łykania tabletek, już wolę zastrzyk, pod warunkiem, że nie boli Kciuko-łapki trzymamy, żebyś ładnie jadła i za całokształt Kitek
Miau. W nocy zjadłam. Duża przyszła z podwórka, trochę zaspała. Dała jeść i pić kotom. Trzymajcie dziś za nas kciuki, duża ma coś bardzo ważnego Pralcia