Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ona podnosi mega krzyk jak sie ją podnosi. Ale kurcze nie wiem z czego to wynika. Bo jak nie chce to sie odpycha tak jak własnie na zdjeciuAle czasem chętnie siedzi na kolanach i mruczy i sie przytula. Ale przy podnoszeniu też sie drze. Inaczej sie jej nie przytuli bo ona sama na kolana nie wskoczy.
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Ona podnosi mega krzyk jak sie ją podnosi. Ale kurcze nie wiem z czego to wynika. Bo jak nie chce to sie odpycha tak jak własnie na zdjeciuAle czasem chętnie siedzi na kolanach i mruczy i sie przytula. Ale przy podnoszeniu też sie drze. Inaczej sie jej nie przytuli bo ona sama na kolana nie wskoczy.
Rudzia też sie tak zachowuje, takie bywają koty
MB&Ofelia pisze:Bagira! Co Duzie ci zrobiały z pazurkami? Gdzie one są?!Nie ma pazurków!
![]()
![]()
Mała Ciorna Carmen
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Ona podnosi mega krzyk jak sie ją podnosi. Ale kurcze nie wiem z czego to wynika. Bo jak nie chce to sie odpycha tak jak własnie na zdjeciuAle czasem chętnie siedzi na kolanach i mruczy i sie przytula. Ale przy podnoszeniu też sie drze. Inaczej sie jej nie przytuli bo ona sama na kolana nie wskoczy.
Rudzia też sie tak zachowuje, takie bywają koty
Ale nie smuć się Mirko
Mnie to sie śmiać chce z tych jej krzyków. To komediantka-aktoreczka jest
MonikaMroz pisze:Kattovit w sosie (chyba) więc może Bagi ruszyAle z nią to tak ze raz zje potem dwa razy bleee.
Animonda jest na tackach a ona tak średnio lubi.
Jutro bedzie paczuszkaa najważniejsze w paczuszce to smaczki cosmy
![]()
W połowie lutego Hill'sa 2 paczuszki bedę musiała domowić. Ładnie chrupie. Jeszcze w lutym do weta po nastepne recepty bede sie musiała wybrac. A kwiecień/maj Bagirka znów na badania bedzie jechała.
A ja jeszcze do ginekologa na kontrole muszę iść. Mam nadzieje że kolejne dziadostwo mi nie urosło na jajniku
PixieDixie pisze:Koty są niesamowite w takich sytuacjach
Że potrafią wyczuć
Zdrówka dla ciebie i mamy!
Podobno jest jakiś wysyp w przychodniach.
Wysyp wirusów.
M. Wczoraj u lekarza był go lekarze chorzy, w poczekalni full. Drugie tyle w kolejce do rejestracji. Ojciec kolegi też jest internista i to samo mówi że jest jakiś sajgon.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 33 gości