♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 01, 2015 10:51 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Z doświadczenia wiem, że zdjęć nie da się odzyskać, a dokładnie odzyskuje się te które się już ma :(
Może mogą to zrobić specjaliści, ale żaden program dostępny w sieci tego nie odzyska.
Współczuję, bo jak widzisz, z doświadczenia wiem jaka to piekąca strata :(
Pozostały wspomnienia, a za rok wrócisz i zdjęcia zrobisz nowe ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sie 01, 2015 11:23 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Tak,wspomnienia pozostaną na zawsze,to prawda :) Jednak żal wspaniałych zdjęć,oj żal.

Maluch ma już swoje imię,dzisiaj Wiktoria oznajmiła, że rudy nazywa się Cynamon :201461 Maluch niestety nadal ma brzydkie kupki, takie plackowate,nie wiem co robić w tej sytuacji?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob sie 01, 2015 11:30 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aniu a może kupki są wynikiem złej diety poprzedniej. U mnie tak było. Stosuj swoją dietę to Cynamonek się przestawi. Ale ja bym poszła do wetki żeby dala jakieś tabletki może na poprawę pracy tych jelit. Napierw bez kotka bo może wetka da coś standardowego :)

klaudiafj

Post » Sob sie 01, 2015 11:32 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aniu, czy próbowaliście tego: http://www.dobreprogramy.pl/PC-Inspecto ... 11565.html
Informatyk (który SAM :evil: wykasował mi wszystkie info z kompa) właśnie tym odzyskał utracone pliki.
Zdjęć bardzo szkoda. Też bardzo przeżywam takie sytuacje, bo są to dla mnie ważne pamiątki :(

Cynamon - ładnie. Wpisuje się w trend rudych Cynamonów na forum :D
Luźne kupy mogą być od robaków i od leku na odrobaczanie. Poczekajcie trochę i obserwujcie. Tam skąd Go wzięliście pewnie nie byli z Nim u weta (skoro nawet płci nie znali), więc zarobaczenie jest prawdopodobne + możliwe zła karma, więc brzuszek musi mieć czas by się ustabilizować.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sie 01, 2015 13:19 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Jak zdjęcia nie są nadpisane innymi danymi to w większości przypadków da się odzyskać. Informatyk który składał mi nowego kompa nie przekopiował przez przypadek części zdjęć a potem sformatował dysk :evil: byłam bliska załamania, gdyż zajmuję się fotografią ale potem odzyskał je za darmo programem OnTrack EasyRecovery Professional, który okazało się że można ściągnąć z netu :ok: Tak więc wypróbujcie, ja odzyskałam wszystko.
Małe rude też mi z pyszczka na kocurka wyglądało, no i z podogonia ;)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Sob sie 01, 2015 15:02 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hejj Ania :1luvu:

O jej, wiem co to znaczy stracić wszystkie zdjęcia, ale próbujcie a nóż sie uda odzyskać :piwa: Najważniejsze wspomnienia, to fakt, ale zdjęć zawsze szkoda :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob sie 01, 2015 21:40 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hi hihi . Kocurek ? Mój chłop nie zgadł :twisted:
Kurczę , to cyferek w totka tez mi nie zgadnie :roll:
Cześć kochani :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 02, 2015 9:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:ryk: A jednak! Chłopaczek! :ryk:
Gratuluję synka :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie sie 02, 2015 12:24 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Nie sie 02, 2015 16:21 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej,hej

Aparat wczoraj podrzuciliśmy mojemu bratu,ściągnął już kilka programów i niestety nie udało się zdjęć do tej pory odzyskać,ale będzie całej próbował. Czy myślicie, że powinnam poszukać fachowca od takich spraw i pójść z aparatem?. Czy takie coś kosztuje dużo?.

Mały rudasek jest jednak Karmelkiem,a nie Cynamonem :ok:

Kupki dalej ma nie fajne,ale nie widać aby coś mu dolegało. Bawi się,ma ładny apetyt,piję wodę. Wszystko w tej kwestii jest w porządku.

Karmel zdecydowanie lepiej dogadał się z Marfelem :) to właśnie z nim się bawi,uprawia kocie zapasy, a przed chwilą podszedł do śpiącego Marcela i Marcel zaczął go lizać,Karmel robił to samo Marcelowi :1luvu: teraz smacznie razem śpią,zrobiłam zdjęcia i później je wrzucę :)

Jeżeli chodzi o kontakty między Tosią, a Karmelem,to tutaj sprawa wygląda inaczej. Tosia podejdzie do małego,powącha i wtedy Karmel chce się z nią bawić, a ona wtedy zaczyna mocno i wściekłe syczeć na niego. No nie chce się z nim bawić. Jest na dystans,zdecydowanie. Może to się za jakiś czas zmieni? :)

15 sierpnia jedziemy nad morze,zabieramy moją ukochaną mamę, wyjeżdżamy wcześnie rano,a wracamy wieczorem :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie sie 02, 2015 16:28 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ale fajnie, że możecie pojechać nad morze w ciągu jednego dnia i wrócić - zazdroszczę ogromnie - ile godzin tam jedziecie? W takim wypadku jeździłabym często na weekend z jedną, dwoma nocami. Ja tak mogę tylko w góry, bo autem nad morze mam 10h :(
To dobrze, że Marcel się zaprzyjaźnił z karmelkiem i go lizał - słodko :) też czekam na ten moment u nas. Tosia bardzo polubiła Kitusię, ale Kitusia na Tosię syczy jak już mała za blisko podejdzie, czy się jej przestraszy. Ale widzę, że Tosia biega za Kitusią wszędzie :) Mam nadzieję, że się uda i Kitunia przygarnie szkraba pod swoje skrzydełka :)
Wg mojej wiedzy to nie da się odzyskać danych z karty. Te programy darmowe działają o ile nic się nie robiło w aparacie, nie było nadpisu. Sama ostatnio tak się załatwiłam i straciłam zdjęcia :(
Sądzę, że profesjonaliści mogliby odzyskać dane, ale pojęcia nie mam ile by to mogło kosztować i czy to nie jest na tej samej zasadzie co programy darmowe, że jak jest nadpis to guzik z danych :(

klaudiafj

Post » Nie sie 02, 2015 17:34 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Nad morze jedziemy 3 godziny,ale to wtedy kiedy na drodze nie ma dużego ruchu,bo jak sq korki,duży ruch,to wiadomo,że będzie jechało się dłużej. Teraz jak jechaliśmy, to specjalnie wyjechaliśmy raniutko aby fajnie się jechało,no i jechaliśmy w poniedziałek,bo wiadomo,że na weekend dużo ludzi jedzie nad morze i droga jest gorsza :)

A co to oznacza "nadpisane" dane Klaudia?. Czy chodzi o to aby po takim skasowaniu zdjęć nie robić żadnych nowych?. Brat mi powiedział abym nie robiła żadnych zdjęć po tym skasowaniu,oczywiście dostosowałam się do tego :ok:

Klaudia,u Ciebie też będzie fajnie między dziewczynkami,potrzeba trochę czasu na to. Sama widzisz,że między Karmelem,a Tosią nie jest idealnie. W prawdzie Karmel przestał warczeć jak lew na Tosię i prychać,ale jednak Tosia potrafi tak na niego nakrzyczeć gdy ten zaczepia ją do zabawy,że głowa mała...ale co zrobić?. Nie wtrącam się absolutnie w ich relacje,sami muszą sobie to wszystko poukładać. Najważniejsze, że krew się nie leje :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Nie sie 02, 2015 18:49 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Nie sie 02, 2015 18:53 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Bo Marcel to kocur . A koteczki są bardziej nieufne ? Nie wiem jak to nazwac . każdego malucha u mnie też niańczą kocury . I pies . Panie pozostają sykliwe , warczące i ogólnie niezadowolone przez ładnych pare dni :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 02, 2015 18:55 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Ja obstawiałam,że to Tosia z maluchem się zakoleguje,że będą szaleć razem jak torpedki,bo Tosia zaczepiała często Marcela,zachęcała do zabawy,ale nie często Marcel poddawał się tym zabawom..więc myślałam,że Tosia z Karmelem się skuma szybciutko i będą razem szaleć,ale jest jak widać inaczej :)
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]