Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 03, 2015 15:15 Re: Moli ♥

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 03, 2015 19:14 Re: Moli ♥

Cześć Martuś cześć Moli :1luvu:

No to widzę Martuś, że wczoraj się nie nudziłaś :piwa:

Raz na 5 dni? 8O No stanowczo za rzadko :evil: Teraz, ok, aby regularnie :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Wto lut 03, 2015 19:43 Re: Moli ♥

Halo;D też tu jestem;D
witam serdecznie!! nasze kotki to bliźniaczki:D :king: :201431 :201446
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Wto lut 03, 2015 19:47 Re: Moli ♥

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 03, 2015 19:56 Re: Moli ♥

zuza pisze:Co drugi dzien to o wiele lepiej niz raz na 5 ;)

A co ona je, ze takie duze robi? Jedzenie bezzbozowe ogranicza wielkosc kupy, bo kot duzo z niego przyswaja :)

Moja Molly tez smokingowa :)

Obrazek

Dla mnie każda jedna kupa będzie większa od tych sprzed operacji, bo tam sadziła 2 bobki i na tym się kończyło. więc ja się cieszę z każdego "dobrodziejstwa" Molki

Moli je różnie. ryby gotowane, drób gotowany drób surowy, saszetkę też zje, mleko bez laktozy pije chętnie, suche acana, żółtko kurze, masło lizakuje :mrgreen: teraz nie jest wybredna co do jedzenia. przed operacją nie jadła w sumie nic oprócz surowego... :roll: :placz:

kalair pisze:Hejka Martuś i Molinko słodka! No, raz na 5 dni, to stanowczo za rzadko, raz na dwa dni ok, jeśli jest regularnie. :mrgreen:

Regularnie przy mnie :D wstydzi się męża :oops:

MonikaMroz pisze:Hej :)
Moja Mili ostatnio robiła 2x dziennie bo tak jej pani dogadzała z jedzonkiem :)

Oby badanka Moli były dobre. Trzymamy :ok: i pazurki :)

Dziękuje Monika,
2xdziennie ? mojej teściowej kota też ładuje 2 razy dziennie :lol:

joannawiśniewska pisze:Halo;D też tu jestem;D
witam serdecznie!! nasze kotki to bliźniaczki:D :king: :201431 :201446

Cześć Asiu, witamy Cie u Nas!
Zobacz do Klaudii ona ma Kitusie, jest taka sama jak Twoje black and white :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 03, 2015 20:00 Re: Moli ♥

Postawiliśmy Molkę na wagę i 5.2 kg, ma piękny sierściuch, nie gubi kłaków tak jak przed operacją, ostatnio jej wons wypadł :P
a i brzuchol jej obrasta pięknie sierścią :D Mój małżonek mówi, że już jej nie widać "cycuszków ustawionych w dwurzędzie" :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 03, 2015 20:08 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:
kalair pisze:Hejka Martuś i Molinko słodka! No, raz na 5 dni, to stanowczo za rzadko, raz na dwa dni ok, jeśli jest regularnie. :mrgreen:

ha ha ha! No dziewczynka w końcu! :mrgreen: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 03, 2015 20:09 Re: Moli ♥

kalair pisze:
Moli25 pisze:

ha ha ha! No dziewczynka w końcu! :mrgreen: :D

Córka moja :mrgreen: :D
Dziś robiłyśmy sobie manicure :201441
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 03, 2015 20:11 Re: Moli ♥

to zrób Kretkom. Ja nie mam szans. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 03, 2015 20:11 Re: Moli ♥

Maszu zwijane w kulku obecnie waży 3 kilo równiutkie :D Przed zabiegiem ważyła 2, 5.A mnie szczególnie rozczula jej brzunio, dopiero co sierstka zaczyna odrastać i widać biust gołym okiem,nie trzeba się specjalnie przyglądać :D A ja nie mogę się powstrzymać i co jakiś czas cmokam to brzunio najpiękniejsze a ona ma wtedy TAKI zdegustowany wyraz pyszczka.... Artemowemu brzuniowi też nie przepuszczam, ale z nim sprawa gorsza, brzuchol cały sierścią obrośnięty a koteł się wścieka jak się go całuje. I co z tego, ja będę to robić dalej niecnie wykorzystując fakt, iż jestem od nich obojga większa, silniejsza i to JA napełniam michy :D Uwielbiam kocie brzuszki :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Wto lut 03, 2015 20:12 Re: Moli ♥

kalair pisze:to zrób Kretkom. Ja nie mam szans. :mrgreen:

I Ince

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 03, 2015 20:18 Re: Moli ♥

kocia_mendka pisze:Maszu zwijane w kulku obecnie waży 3 kilo równiutkie :D Przed zabiegiem ważyła 2, 5.A mnie szczególnie rozczula jej brzunio, dopiero co sierstka zaczyna odrastać i widać biust gołym okiem,nie trzeba się specjalnie przyglądać :D A ja nie mogę się powstrzymać i co jakiś czas cmokam to brzunio najpiękniejsze a ona ma wtedy TAKI zdegustowany wyraz pyszczka.... Artemowemu brzuniowi też nie przepuszczam, ale z nim sprawa gorsza, brzuchol cały sierścią obrośnięty a koteł się wścieka jak się go całuje. I co z tego, ja będę to robić dalej niecnie wykorzystując fakt, iż jestem od nich obojga większa, silniejsza i to JA napełniam michy :D Uwielbiam kocie brzuszki :D

Sadystka. :twisted: Jak tak można znęcać się nad koteckami. :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Wto lut 03, 2015 20:25 Re: Moli ♥

kocia_mendka pisze:Maszu zwijane w kulku obecnie waży 3 kilo równiutkie :D Przed zabiegiem ważyła 2, 5.A mnie szczególnie rozczula jej brzunio, dopiero co sierstka zaczyna odrastać i widać biust gołym okiem,nie trzeba się specjalnie przyglądać :D A ja nie mogę się powstrzymać i co jakiś czas cmokam to brzunio najpiękniejsze a ona ma wtedy TAKI zdegustowany wyraz pyszczka.... Artemowemu brzuniowi też nie przepuszczam, ale z nim sprawa gorsza, brzuchol cały sierścią obrośnięty a koteł się wścieka jak się go całuje. I co z tego, ja będę to robić dalej niecnie wykorzystując fakt, iż jestem od nich obojga większa, silniejsza i to JA napełniam michy :D Uwielbiam kocie brzuszki :D

Molka ma traume po operacji, brzuchol tylko głaskam i całusiam jak kota mocno śpi, bo zaraz popatrzy się na mnie takim wzrokiem " :evil: "
Ogólnie bardzo lubi pieszczoty, a ja lubie ją po tym sierściuchu głaskać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 03, 2015 20:36 Re: Moli ♥

Ja naprawdę się staram powstrzymywać moje występne chucie w kierunku kocich brzuniów ale co poradzę,że one takie boskie są? :D Truflinemu brzucholowi też w sumie nie odpuszczam jak tylko mam okazję, ona tego wprawdzie nie lubi ale JA lubię...Od czasu do czasu w zabawie przewrócić psicę na plecki i zrobić w brzuszek pierdzioszka :D :D :D :D :D :D I jak się wtedy piesek wywija, jak się wierci jak owsik w dupce :D Ale mimo wszystko zabawa jest przednia, bo gdyby nie lubiła to na hasło chodź lalka zrobimy pierdziocha nie wywalałaby się dyspozycyjnie :D Oczywiście tylko wtedy kiedy ma nastrój na zabawę :D Tak wiem, nie mam za dobrze w głowie... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Wto lut 03, 2015 20:38 Re: Moli ♥

MaryLux pisze:
kalair pisze:to zrób Kretkom. Ja nie mam szans. :mrgreen:

I Ince

nieobsługiwalne koty jakieś..
Obrazek
Obrazek