Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 22, 2013 15:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

ja to bym kota od Was w życiu Romana nie dostała :D
jo.anna

Post » Pon lip 22, 2013 15:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

jo.anna pisze:ja to bym kota od Was w życiu Romana nie dostała :D

Ciii, lepiej się nie przyznawaj :twisted:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon lip 22, 2013 15:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

floxanna pisze:

Ciii, lepiej się nie przyznawaj :twisted:

spoko, na razie i tak nie szukam ;) tak dla rozluźnienia napisałam ;) hehe
jo.anna

Post » Pon lip 22, 2013 15:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

to jest nas dwie :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon lip 22, 2013 15:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

dalia pisze:

trzy :roll:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lip 22, 2013 15:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Nie przesadzajcie..... ja mam kota od Neigh....można.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lip 22, 2013 16:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

shira3 pisze:Nie przesadzajcie..... ja mam kota od Neigh....można.

owszem, można, ja napisałam tylko w swoim imieniu :D
jo.anna

Post » Pon lip 22, 2013 17:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

ezzme pisze:
dalia pisze:

cztery 8)
Aniada

Post » Pon lip 22, 2013 17:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

shira3 pisze:Nie przesadzajcie..... ja mam kota od Neigh....można.

co najmniej parę osób ma koty od Neigh :D
moja ocena jest subiektywna :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon lip 22, 2013 17:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Aniada pisze:
ezzme pisze:
dalia pisze:

cztery 8)

może jakieś stowarzyszenie? :ryk:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon lip 22, 2013 18:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

ezzme pisze:
Aniada pisze:
ezzme pisze:
dalia pisze:

cztery 8)

może jakieś stowarzyszenie? :ryk:

Załóżcie, załóżcie KONIECZNIE:-). Potem się okaze, że mimo, że tylko tu o tym napiszecie - WIELU na forum będzie znało każdy Wasz ruch. Wiecie co mnie najbardziej ostatnio powaliło.......widzę nicka pierwszy raz w życiu na oczy ( no moze mi kiedyś mignął ) ......a tu rzuca cytatami, wszystko wie, zna każdy ruch......Zatkało mnie.......mnie by się po prostu zwyczajnie nie chciało.......
Ale cóż - zatem z tego miejsca BARDZO serdecznie pozdrawiam wszystkich szpiegujących - miłej lektury,

A poza tym:

Nitka/Karinka ma zdecydowanie rację - następna osoba założy kotu szelki puści luzem do ogrodu......jest w szelkach....no jest.

Po drugie jak to jest z tą przed adopcyjną/przedadopcyjną. Całe życie pisałam razem..........ale mnie poprawia cały czas, że się pisze oddzielnie - ostatecznego oświecenia mi trzeba.

Shira i Floxanna zapewne mają na nas jakiegoś haka:-), Zosik dała łapówkę........reszta coś wymyslę:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lip 22, 2013 19:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

moim zdaniem osoby, które tak robią ( znają każdy ruch innej ) po prostu albo mają coś z dekielkiem nie halo albo są z tajnej organizacji szpiegowskiej, której nazwy nie zdołałam wymyślić :D
jo.anna

Post » Pon lip 22, 2013 19:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

jo.anna pisze:moim zdaniem osoby, które tak robią ( znają każdy ruch innej ) po prostu albo mają coś z dekielkiem nie halo albo są z tajnej organizacji szpiegowskiej, której nazwy nie zdołałam wymyślić :D

Zeby nie było to nie KOTKINS napisał:-), ale i tak ona za to kiedyś oberwie:-)

Mam - kolejny genialny pomysł......ale się nie podzielę :ryk:

Przytoczę za to wczorajszą rozmowę.....mojego TZeta z Teosiem. Mamy w domu - takie drzwiczki z pokoju do przedpokoju, oddzielają one moje psy. To znaczy Tolkę mozna oddzielić od reszty świata przesunięciem o 2 cm stolika........ale to inna historia.

Noo i Tz wchodzi do pokoju..........a tu przeleciał ( w sensie lotem ptaka ) Teoś.....
- moj Tz do niego:
"Ty a ty do Wielkiej Pardubickiej trenujesz?!"
Teoś nic.....bo zajęty był ucieczką w popłochu......
Za chwilę znów wziął przeszkodę górą........po czym usiadł i łapę w zamyśleniu lizał.....

Tz - Ty.......jak masz problem to wiesz coś zaradzimy.......w sumie rów z wodą musimy zrobić, bo chłopak nie ma gdzie trenowac.........
Ostatnio edytowano Pon lip 22, 2013 19:11 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon lip 22, 2013 19:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

Pisze się przedadopcyjną. Mnie też poprawia - ale niesłusznie.
Żartujesz? 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lip 22, 2013 19:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - czyli tam i z powrotem

No owszem, żartuję - dość czesto nawet:-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]