Zaczynam się robić stara i stetryczała
Moderator: Estraven
kamari pisze:Zaczynam się robić stara i stetryczałaLedwo udało mi się podkurować zatoki, to po kilku latach spokoju odezwał mi się kręgosłup. No jasny gwint, to już teraz tak będzie na stałe?
kamari pisze:Ścinki to rewelacyjny kibelek dla niechodzących. Nie przykleja się do dupinki i łatwo się sprząta. Planuję sobie pod choinkę kupić niszczarkę.
Zaczynam się robić stara i stetryczałaLedwo udało mi się podkurować zatoki, to po kilku latach spokoju odezwał mi się kręgosłup. No jasny gwint, to już teraz tak będzie na stałe?
Ja od jakiegoś czasu chodzę jak pokraka, ale dorobiłam się 30 kg nadwagi kamari pisze: Zaczynam się robić stara i stetryczałaLedwo udało mi się podkurować zatoki, to po kilku latach spokoju odezwał mi się kręgosłup. No jasny gwint, to już teraz tak będzie na stałe?
kamari pisze:Czyli pozostaje się cieszyć, że się ma ponad 40 i rano boli![]()
![]()
izka53 pisze:kamari pisze:Czyli pozostaje się cieszyć, że się ma ponad 40 i rano boli![]()
![]()
Tiaaa...40 plus 50%.....Nad ranem budzi ból palców, których nie można zgiąć, sztywność karku, ból krzyża, lokieć tenisisty....Czasem dolączają kolana i halluks.....
izka53 pisze:kamari pisze:Czyli pozostaje się cieszyć, że się ma ponad 40 i rano boli![]()
![]()
Tiaaa...40 plus 50%.....Nad ranem budzi ból palców, których nie można zgiąć, sztywność karku, ból krzyża, lokieć tenisisty....Czasem dolączają kolana i halluks.....
kocurzyca41 pisze:Iza..Ty to dopiero wiesz,że żyjesz...
kamari pisze:w tenisa nie gram, to się jedno może obejdzie.

kamari pisze:. No jasny gwint, to już teraz tak będzie na stałe?
kamari pisze:
Czyli pozostaje się cieszyć, że się ma ponad 40 i rano boli![]()
![]()
Trzeba znowu zapisać się na tai chi.
Albo na taniec izka53 pisze:Tiaaa...40 plus 50%.....Nad ranem budzi ból palców, których nie można zgiąć, sztywność karku, ból krzyża, lokieć tenisisty....Czasem dolączają kolana i halluks.....
morelowa pisze:zka53 pisze:
Nie musi tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Meteorolog1 i 15 gości