Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Szczerzą mi sie zęby
Revontulet pisze:Nic dziwnego, że Gluś jest Gwiazdą Multimediów - sam dr Niziołek go promuje![]()
Jak odbierałam Aerokata to miał mi zaprezentować nagranie jak to taka jedna pani z Poznania pokazuje jak robić inhalacjeW rezultacie nie pokazał - jacyś pacjenci sie pojawili, no i jakoś tak wyszło.
Za to teraz sobie obejrzałam nagranie z linka, który wstawiałaś w konkurise na mistera miau.
Ja trochę inaczej to robię - znaczy psikam jak juz Maurycy ma maseczke na pyszczku. Jest tak samo spokojny jak Gluś i Klakier Bazyliszkowej.
Chyba już do mnie nie zaglądasz więc pozwolę sobie zadać Ci pytanie tutaj: czy Gluś ne ma problemów z zębami?
U ludzi ponoć często psują sie zęby przy okazji inhalacji i jestem ciekawa jak jest z kotami.
Trzymam kciuki, żeby zmniejszona dawka sterydu była skuteczna
zabers pisze:Witaj, matko marudo, Królowo Gołębnika Na Samym Szczycie Kamienicy, Opiekunko Miłościwie Nam Panującego Toffika![]()
Zaiste, dzień piękny! ... dla tych, którzy właśnie pół godziny temu NIE dowiedzieli się, że mają zapalenie oskrzeli i przyjdzie im spędzić ładnych parę dni w łóżku w towarzystwie antybiotyku i jeszcze paru innych diabelskich wynalazków.
(oczywiście, chorować zaczynam od popołudnia - wcześniej nie mam czasu- mój student dziś się broni)
czia pisze:witajcie po latach
jaaana pisze:Zabersie, zdrowiej szybko i bezboleśnie!
filo pisze:Jakby okład z trzech kotów był za mały, to zawsze możemy pomóc i dowieźć jeszcze kilka kotków
zabers pisze:filo pisze:Jakby okład z trzech kotów był za mały, to zawsze możemy pomóc i dowieźć jeszcze kilka kotków
precz, szatanu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 87 gości