Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze:hejka
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Kociara82 pisze:nie nooooooo... wy jestescie piekne, sliczne
Gabrynia-piekna, klasyczna burasia
Sisi-pyszczek cudny
Duffy-nie wypowiadam sie w kwestii pieknosci tej kici bo bede nieobiektywna jako wielka fanka czarnych kotow
Ale nie jesteśmy medialnei wolimy zostać w zaciszu naszego wątku
Słonka,no teraz mnie powaliłyście.Pokażcie się wszystkim jakie jesteście piękne,niech każdy Was zobaczy
Gębulek![]()
![]()
kochana mamusia
BrÓdzia![]()
![]()
żaden kocio nie ma takiej
Dufalek![]()
![]()
Aksamitek ,mało?
pliss![]()
![]()
Myszolandia pisze:
buziiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
buziiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
panimama pisze:witam
mar9 pisze:bozena640 pisze:Kociara82 pisze:bozena640 pisze:Kociara82 pisze:koteczki, koteczki, kochane moje slodziaczki![]()
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=135764&start=0 zapraszam na kolejny konkurs na Miau Najpiękniejszych
Podpowiemy Dużej na kogo ma głosować
a sami nie zamierzacie kandydowac?
Ciociu my jesteśmy takie zwyczajne koteczkiKochamy domowe zacisze z naszą Dużą
słonko moje, co Ty za goopoty mówisz, wszystkie koty są piękne, każde inaczej ale przecież życie byłoby nudne, gdyby żyły np. tylko rude kotki, prawda? musi być ta różnorodność umaszczenia futerek, ta feeria barw i Wasza Duża wiedziała co robi, że każde z Was jest inne![]()
i proszę mi już więcej nie mówić, że Wy zwyczajne jesteście, nie ma czegoś takiego, wszystkie koty piękne som i już![]()
Karolek(ona) pisze:
Caragh pisze:Buuu, przyszłam napaść oczy śliczną Gromadzią, ale nie maAle ja zaczekam cierpliwie, aż Duża wstawi
CiociuNie dość, że Duży Dużej odszedł, to jeszcze Dużą okradli
Zerwali całą torebkę z ramienia
![]()
Ja już nie wiem, jak ją pocieszać![]()
bozena640 pisze:Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
ale z nas to żadne koty medialne, wolimy w zaciszu naszego wątku posiedzieć![]()
![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
ale z nas to żadne koty medialne, wolimy w zaciszu naszego wątku posiedzieć![]()
![]()
czy będziecie startować w wyborach czy nie to pamiętajcie o tym, że jesteście pięknymi i bardzo, bardzo kochanymi kotkami i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
![]()
czy będziecie startować w wyborach czy nie to pamiętajcie o tym, że jesteście pięknymi i bardzo, bardzo kochanymi kotkami i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej
Nie będziemy startować![]()
Wiemy że Duża nas bardzo kochai rozpieszcza
Ciągle się wszystkim chwali jakie ma fajne koteczki i nam to wystarczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 362 gości