Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 20, 2011 19:52 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Co tu tak cichutko?
Welina, jak się czujesz?
I co słychać u kociastych, jak Lajla?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw gru 22, 2011 21:25 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka pisze:Co tu tak cichutko?
Welina, jak się czujesz?
I co słychać u kociastych, jak Lajla?

Nie odzywam się ,bo humor wisielczy.Świąt jak pisałam poprzednio nie robię.Powinny być wesołe,a ja przy stole czuje się źle,więc udaje,że ich nie ma. :oops: Może w przyszłym roku już będzie inaczej-może.... Kociaste jak na razie zdrowe.Tylko Jedno oczko Lajli mi się nie podoba.Trochę łzawi i ropieje..Staram się jej przemywać,ale wyrosła z niej panna niedotykalska.Chyba pamięta wszystkie akcje weterynarzy i moje jak była chora. Nacierpiała się biedula-niestety. :(
Jest bardzo skoczna,boję się o jej łapkę,aż dziwne ,że tylko raz sobie uszkodziła.Czekam z niecierpliwością na meksykankę i Renifera.Może Rafałowi uda się chociaż obciąć jej pazurki. :roll:Zdradziła mnie oczywiście.Przychodzi tylko na jedzenie,po mościć się na mojej twarzy :strach: no i oczywiście podokuczać papudze. Martwię się,że wyrośnie z niej druga Kicia.Trzech weterynarzy nie dawało rady.Biegała po ścianach.Trzeba było ją usypiać,by cokolwiek zrobic.

Wszystkim wchodzącym na wątek życzę

Pełnych miłości,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia,oraz szczęścia i powodzenia w nadchodzącym Nowym Roku.

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw gru 22, 2011 21:32 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Welino pozdrawiam Cię, ale nie wiem jak to u nas będzie ze świętami.
Jedziemy jutro z Milą do neurologa... o ile uda mi się ją złapać :(
Niestety u mnie odwrotnie, ciotka, najstarsza ciotka mojej mamy z narzeczonym czeka na nas na Wigilię, a ja boję się zostawić Milę.
Nie wiem co robić.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw gru 22, 2011 21:44 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

meksykanka pisze:Welino pozdrawiam Cię, ale nie wiem jak to u nas będzie ze świętami.
Jedziemy jutro z Milą do neurologa... o ile uda mi się ją złapać :(
Niestety u mnie odwrotnie, ciotka, najstarsza ciotka mojej mamy z narzeczonym czeka na nas na Wigilię, a ja boję się zostawić Milę.
Nie wiem co robić.

Najlepiej powiedz cioci,że nie możesz przyjechać. Noooooooooooo jakieś małe kłamstewko dla dobra kota jeszcze nikogo nie zabiło 8) :oops: zwłaszcza ,że strach ją zastawić samą.
Mną się nie przejmuj,możemy się spotkać po Nowym Roku,albo jeszcze później.Do robaczków mi nieśpieszno :mrgreen: :ryk: A jak pazurki jeszcze urosną-to będzie wygodniej obcinać.Biedna ta Mila :(

welina

Post » Pt gru 23, 2011 8:04 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Obrazek
Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija...
Życzy Broszka

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt gru 23, 2011 17:18 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Kochana Ewuniu!
Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia; abyś pamiętała o tych, którzy Cię szanują i podziwiają; siły i uśmiechu, tych <cenzura> pieniędzy, cóż więcej... odmiany losu na lepsze :1luvu: :kotek:
Kasia z Marcinem , mikrobandytą Tomkiem, kotami : Eduniem, Heksią, Marciem i Zuzią :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pt gru 23, 2011 20:57 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Zdrowych, Wesołych Świąt Welinko.
Przytualm i wysyłam dużo pozytywnych wibracji :s5:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob gru 24, 2011 0:06 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Welinko, Tobie i wszystkim zagladajacym na watek zycze

Zdrowych i spokojnych Swiat!

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob gru 24, 2011 0:13 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

ja tez wszystkim zycze zdrowych , spokojnych Świąt

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Sob gru 24, 2011 7:05 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Ewuniu życzę Tobie, Twojej Rodzinie dwu i czteronożnej zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 24, 2011 9:46 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Uściski i odezwę się. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob gru 24, 2011 15:13 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Świąt zdrowych z wyjątkowo grzecznym Zwierzyńcem :wink:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie gru 25, 2011 11:03 Re: Uraz Lajli przedawniony. Wesołych Świąt!!!

Dziękuję serdecznie za pamięć ,życzenia i za to ,że jesteście . :1luvu: Również,za serce i życiowe rady na P.W. Sygitka,przytulam Ciebie mocno,bo to pierwsze Twoje Boże Narodzenie po tragedii.Bardzo dużo mi pomogłaś zrozumieć pewne sprawy-wielkie dzięki.:love:
Na Wigilię zostałam zaproszona do bratanków.Dzięki Bogu nie było choinki,ani żadnych świecidełek. Tylko na stole stał pusty talerz.To mi pomogło.Pierwsze Święta bez cierpienia,że moich najbliższych już nie ma.Chyba nastąpiło pogodzenie.
Najwyższy czas zacząć żyć przyszłością.Wyjść do ludzi,nie tylko wirtualnie.Życie przecież toczy się dalej.......

welina

Post » Nie gru 25, 2011 11:41 Re: Uraz Lajli przedawniony. Wesołych Świąt!!!

O, i tak trzymaj :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto gru 27, 2011 11:23 Re: Uraz Lajli przedawniony. Wesołych Świąt!!!

Uffffffffff po Świętach :lol:

welina

[poprzednia][następna]