Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 29, 2011 13:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Ja tez miałam w plecki bo oddawałam kartki Matuli a mozna było fajki, wódeczkę albo słodycze :?
Za to wynalazki, które wtedy paliłam powinny przejść do historii nałogu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 29, 2011 13:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

AYO pisze:Za to wynalazki, które wtedy paliłam powinny przejść do historii nałogu

Umieram z ciekawości?
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt kwi 29, 2011 14:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Przecież nie palisz więc nie zrozumiesz :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt kwi 29, 2011 14:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

shalom pisze:Ja to nie znam tego świata o którym piszecie :roll:
Samolotem nigdy nie leciałam :oops: a boję się na samą myśl, bo mi mój umysł wygenerował że może mniej jest wypadków lotniczych, ale stosunkowo też mniej jest lotów, wiec tych wypadków wcale tak mało nie jest, a jak już jakiś jest to się leci z bradzo wysoka i raczej nie przeżywa. Samochodem jest jeszcze jakaś szansa mimo wszystko :twisted:

A ja mam 175 cm 8O

ja rownie znie znam tego swiata, w 85 to mnie w planach jeszcze nie było ;)

a krasnal takze ze mnie, cale 161 cm ;) noga tez krasnala, ale dorwałam wczoraj fajne balerinki, co by nogi od obcasow odpoczęły. cholernie mnie obtarły ale dla butow przetrwam wszystko :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt kwi 29, 2011 15:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

JA przy swoim wzroście mam stopę gejszy :lol: 38 rozmiar :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt kwi 29, 2011 16:09 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

shalom pisze:JA przy swoim wzroście mam stopę gejszy :lol: 38 rozmiar :D

Mam podobnie :)
Tzn moim idealnym rozmiarem jest 38,5, którego większość firm nie robi :evil: Wciskam się więc w 38 albo kłapię w 39, w zależności od tego, czy but rokuje na dostosowanie się do mnie ;)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt kwi 29, 2011 17:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

AYO pisze: chyba zrobię z siebie bardzoniekumatąpaniąwśrednimwieku żeby nie dać się nabić w butekczynę :mrgreen:

To jest pewny patent :ok: Kiedyś tak z córką kupowałyśmy drukarkę :mrgreen: Pan za ladą zadawał jakieś trudne pytania o jakieś porty czy coś....w końcu zadał ostatnie - jaki macie komputer - zgodnie i chórem podałyśmy jedyną słuszną odpowiedź...BEŻOWY :ryk:
pan, jak już skończył się śmiać dobrał nam sprzęt jak ta lala :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt kwi 29, 2011 17:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

shira
:ryk: :ryk: :ryk:
BEŻOWY :!:
:piwa:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt kwi 29, 2011 20:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

AYO pisze:Przecież nie palisz więc nie zrozumiesz :mrgreen:

Tam nie palisz... :oops:
Palę mniej a nawet jakbym nie paliła to kiedyś paliłam :-) Hm, zrozumiał mnie ktoś? Bo ja chyba siebie nie :lol:
Rozumiem, że się nie podzielisz :P
Edit: BEŻOWY :ryk: Shira, no miszczostwo po prostu
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob kwi 30, 2011 6:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

shira3 pisze:
AYO pisze: chyba zrobię z siebie bardzoniekumatąpaniąwśrednimwieku żeby nie dać się nabić w butekczynę :mrgreen:

To jest pewny patent :ok: Kiedyś tak z córką kupowałyśmy drukarkę :mrgreen: Pan za ladą zadawał jakieś trudne pytania o jakieś porty czy coś....w końcu zadał ostatnie - jaki macie komputer - zgodnie i chórem podałyśmy jedyną słuszną odpowiedź...BEŻOWY :ryk:
pan, jak już skończył się śmiać dobrał nam sprzęt jak ta lala :ok:

:ryk:

to bardzo podobna sytuacja, jak kiedyś z moim mężem.
Przeprowadzaliśmy się i mąż szukał dużego auta do przeprowadzki. No i zadzwonił na tel. który był podany w ogłoszeniu. Odbrała żona właściciela auta. Po małej wymianie zdań mąż wreszcie spytał jakie to jest auto. A Pani na to: -no, takie żółto-niebieskie!
:mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 30, 2011 11:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Witajcie w pierwszy dzień weekendu! :)
Jak się miewacie? Jak humorki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 30, 2011 14:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

zbieramy siły przed maturą :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob kwi 30, 2011 16:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

Kupiłam dzisiaj kredki :roll:
Takie http://www.leworeczni.pl/product_info.p ... cts_id=252

Mają piękne kolory, są "trójkątne" i mają matowy grafit :1luvu:

Znawcy - wypowiadać się :idea:

Aha - kosztowały tylko 31 zeta :mrgreen:
W sklepie dla plastyków na starym mieście, w pobliżu akademika dla artystów, przyznałam się bardzo miłej ekspedientce, że mam zamiar kolorować mandale 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 30, 2011 19:01 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

AYO pisze:Kupiłam dzisiaj kredki :roll:
Takie http://www.leworeczni.pl/product_info.p ... cts_id=252

Mają piękne kolory, są "trójkątne" i mają matowy grafit :1luvu:

Znawcy - wypowiadać się :idea:

Aha - kosztowały tylko 31 zeta :mrgreen:
W sklepie dla plastyków na starym mieście, w pobliżu akademika dla artystów, przyznałam się bardzo miłej ekspedientce, że mam zamiar kolorować mandale 8)

Pani zareagowała w jakiś szczególny sposób?? :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob kwi 30, 2011 19:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pozytywka pisze:zbieramy siły przed maturą :mrgreen:

My też.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

[poprzednia][następna]