Gratuluje wyniku
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Nie jestem pewna, czy termin wybrany przez weta będzie hrabini odpowiadał
, ona również uważa, że sikanie na zawołanie jest poniżej jej godności Mam dwa koty na diecie weterynaryjnej - Kitkę i Cyryla. Obywa jedzą Hillsa, ale każdy zupełnie inny rodzaj. U nich dobrze to działaanulka111 pisze:A czym karmisz Cyryla.....bo znajoma na tymczasie ma kota nerkowego-moze cos mozesz podpowiedziec?
Gratuluje wynikukuracji

I tak się cieszKicorek pisze:Niby to kurduple, a zostałam doszczętnie stratowana.
Wspaniałe wieściKicorek pisze:Jutro powinnam złapać Kitkowy sik. Aha, już to widzę
Poza tym hrabinia nieco przytyła i wygląda cudnie
, bo sama wiem jakie to ciężkie Kicorek pisze:Z wieści innych - oko młodego wygląda coraz lepiej, chyba stan zapalny rogówki się cofa
buuKicorek pisze:byłam dziś pokazać specjalistom mój zepsuty aparat foto. Naprawa go będzie kosztowała ponad 3 stówy
Kicorek pisze:Poza tym hrabinia nieco przytyła i wygląda cudnie
Moja ukochana warszawska kocica
Żeby było jak najlepiej
Kicorek pisze:Z wieści innych - oko młodego wygląda coraz lepiej, chyba stan zapalny rogówki się cofa
Kicorek pisze:A z wieści dobijających - byłam dziś pokazać specjalistom mój zepsuty aparat foto. Naprawa go będzie kosztowała ponad 3 stówy
Kicorek pisze:Poza tym jutro do mojego mieszkania wchodzą gazownicy z remontem instalacji. Gazu nie mam od wtorku. I nie będzie go do wtorku. Ale to znacznie łatwiej przeżyć niż katastrofę fotograficzno-finansową

FluszakPluszak pisze:pyszne obiady przyrządzone przez pana J. ????
Kciuki za zdrówko kocich ogonków i za mistrzostwo w łapaniu sik Kicorek pisze:A pan J. to TZ mojej mamy. Świetnie gotuje,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 24 gości