Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Łoj,Ukochana Cioteczko,ja Ci wracają smutne wspomnienia o Mruczusiu to powiem Dużej,żeby mnie nie wstawiała za często,tylko powiedz i już,mmmrrraaauuu
kussad pisze:kociczka39 pisze:Łoj,Ukochana Cioteczko,ja Ci wracają smutne wspomnienia o Mruczusiu to powiem Dużej,żeby mnie nie wstawiała za często,tylko powiedz i już,mmmrrraaauuu
Po takim czasie to już nie są smutne wspomnienia i bardzo chętnie oglądam takie kotki - pamiętam miłe chwile. To była Moja Pierwsza Kocia Miłość![]()
Krzyś wyjechał, mam nadzieję zdążył na matematykę analityczną na godzinę 8 rano![]()
Poniosłam porażkę w pieczeniu chlebai nic nie dało dopiekanie ani nic... piekłam na podstawie całkiem nowego przepisu z polecenia ale tylko i wyłącznie na zakwasie...
Nie poddaję się ale jutro jadę do Krakowa a po powrocie zaczynam od nowa zabawę... może dam radę wyprodukować coś z resztki tamtego ciasta.Spróbuję piec wg innego przepisu. Ślicznie wyrosło ale potem coś poszło nie tak - opadło, może temperatura, może zła ilość wody. W przepisie nie było podanej dokładnej ilości wody tylko była informacja - konsystencja bardziej gęsta niż na naleśniki. Może niepotrzebnie dałam łyżkę siemienia lnianego. Byłam zbyt pewna siebie i dostałam pstryczka w nos - ostatecznie tyle dobrych chlebów upiekłam ale na drożdżach...
Dziś długo siedzę w pracy bo... jest koniec okresu rozliczenia czasu pracy, późno dojeżdżałam i zrobiły sie zaległości więc nie mogę wcześniej wyjść tylko po 8 godzinach a zresztą niedaleko mam lekarza - może dostanę skierowanie na morfologię to wszystkie badania miałabym po jednym pobraniu krwi![]()
Muszę wcześnie iść spać żeby o 5:30 wyjść z domu. Warunki podróży faktycznie są nieciekawe. Krzyś siedział na korytarzu na walizce a ja jadę w jeszcze gorszym momencie... to będzie IR bo innych biletów już nie było czyli kto pierwszy ten lepszy i usiądzie![]()
Kiedyś potrenuję na FB i spróbuję przesłać jakieś wydarzenie do Was bo nie umiem
dune pisze:Halominowe buziaki od uśmiechniętej dyni mojej wlasnej roboty![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 201 gości