Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sulfuria pisze:Dzień dobry po wakacjach!
Co u Was?
My wróciłyśmy z wojaży, podczas których Myszka poznała nowe miejsca i nową kicię (o której pisałam wcześniej na tym wątku):
http://picasaweb.google.pl/wiosniana/My ... 5061196690
Niestety kilka tygodni razem nie było w stanie w wyraźny sposób zmienić zachowania dziewczyn. Myślę, że to przez różnicę w wieku i temperamentów-małe chciało się bawić i napadało na Myszkę a moja kota ponad wszystko ceniła drzemki, spacery i mruczanki na kolanach swojej PaniEfekt był taki, że małe obrywało po wąsach. Co ciekawe, dziewczyny się pozornie nie dogadały, jednak do tej pory szukają się i wołają w swoich domach.
Dla Myszki wyjazd był bardzo pozytywny, bardziej się otworzyła, wyjście z domu nie jest już dla niej traumą. Jednak widziałam, że wyraźnie się ucieszyła powrotem do domu i własnych miejsc!
pozdrawiamy gorąco!
Sulfuria i Myszka
mar9 pisze:na tym drugim zdjęciu ma taką minę, jakby się chciała pożalić: "maaamaaa, a ona nie chce się ze mną bawić..."
Sulfuria pisze:Dzień dobry po wakacjach!
Co u Was?
My wróciłyśmy z wojaży, podczas których Myszka poznała nowe miejsca i nową kicię (o której pisałam wcześniej na tym wątku):
Sulfuria i Myszka
Sulfuria pisze:
Ciociu Kli my się nigdzie nie wybieramy-tutaj, z Wami nam dobrzeZarumieniłyśmy się obie od komplementów
![]()
Myszka zauroczyła wszystkich-nawet tych, którzy wybrzydzali, że wzięłam 'takiego zwykłego kota'.Ona ma urok, jest delikatna i niezwykle wdzięczna no i te jej oczyska! Tym ujmuje. Mam nadzieję, że braciom też się uda podbić dobre ludzkie serca i to już niedługo! Bardzo mocno trzymamy kciuki za to każdego dnia!
Sulfuria pisze: Muszę pochwalić moją Gwiazdę-była bardzo, bardzo grzeczna-np. zawsze znajdowała kuwetę-gdziekolwiek by ona była, nawet prowizoryczną i z nieznanym żwirkiem. Zdarzyło się, że w nocy kuweta była za drzwiami-tak długo po mnie chodziła aż się obudziłam i wypuściłam ją do toalety.
Naprawdę zachowywała się bez zarzutu chociaż była w nowym miejscu i miała prawo się stresować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości