kothka pisze:No, noSafi na wolności wreszcie
Właśnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kothka pisze:No, noSafi na wolności wreszcie
Właśnie!Nie chcesz jej Kotheczko?
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:No, noSafi na wolności wreszcie
Właśnie!Nie chcesz jej Kotheczko?
Nie mam nic przeciwko![]()
I tak się czaję wlaśnie na jakiegoś kociaka
anulka111 pisze:kociaka.......Aleba ma do oddani8a koteczke
kothka pisze:Nic nei widziałam, bo nie zaglądałam dość długo na forum
Problem główny polega na tym, że ten kociak musi mi wejść pod nogi "przypadkiem"No i musi spodobać się Romkowi
To on jest najważniejszy
kothka pisze:Nic nei widziałam, bo nie zaglądałam dość długo na forum
Problem główny polega na tym, że ten kociak musi mi wejść pod nogi "przypadkiem"No i musi spodobać się Romkowi
To on jest najważniejszy
kalair pisze:kothka pisze:Nic nei widziałam, bo nie zaglądałam dość długo na forum
To on jest najważniejszy
Oj, kochana, to nie wiem, jak to chcesz przetestować!
kalair pisze:I bonusik dla Anulki i nie tylko-![]()
Moje wąsiki i języczek![]()
anulka111 pisze:kothka pisze:Nic nei widziałam, bo nie zaglądałam dość długo na forum
To on jest najważniejszy
a jakie sie szanownemu Romkowi podobaja?????????????
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Nic nei widziałam, bo nie zaglądałam dość długo na forum
To on jest najważniejszy
Oj, kochana, to nie wiem, jak to chcesz przetestować!
romek przyjmuje wszystko co się rusza pod warunkiem, że ma nie więcej niż 2-3 miesiące (tak mamy przetestowane na kotach, które sobie do nas w odwiedziny przychodząPóźniej bywa już różnie i nie wiem od czego zależy
)
Jedno wiem na pewno - yorki sa niezmiernie groźne i trzeba się ich baćA psy typu owczarek niemiecki są naszymi przyjaciółmi na wejściu
bozena640 pisze:kalair pisze:I bonusik dla Anulki i nie tylko-![]()
Moje wąsiki i języczek![]()
Języczek super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 26 gości