Szczyt paniki - czyli wyjazd z rujką na ostry dyżur..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 21:52 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

KaleidoStar pisze:
Ciepła pisze:
KaleidoStar pisze:Dobry wieczór :)
Witam się poniedziałkowo i zmykam napełnić żołądek jajecznicą :) Mam nadzieję, że dziś Troja nie ukradnie mi jajek O.o

witaj milo :D
trza sie dzielic sprawiedliwie a nie zeby zwierzatko kradlo samo :wink: :ryk: :ryk:

No to się podzieliłam.. poczęstowałam kawałkiem cielęcej (według producenta) paróweczki. Mina pod tytułem "Taa..jak chcesz, to sama sobie to jedz... dawaj koci przysmak!"
No to dałam, co miałam zrobić. A paróweczki szlag trafił, bo tak się z Troją zagadałąm, że mi się na patelni zwęgliły O.o

Ciepła.. a próbowałaś kiedyś masaży głowy? Nie wiem dokladnie na czym to polega, ale masuje się dość mocno głowę w jakiś specjalny sposób... Są fachowcy od tego. Podobno usuwa migreny i temu podobne bóle... Znajomej znajomej pomogło. Niestety sam zabieg mało przyjemny, tzn uczucie jest "jakieś takie dziwne" (cytując ową znajomą znajomej).

hahaha chcesz na mnie doswiadczenia robic :?:
jakos na masaz glowy sie nie pisze..skora mnie boli na glowiea jeszcze jak mi beda ja masowac to dopiero dostane swira 8O
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 22, 2010 22:35 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:hahaha chcesz na mnie doswiadczenia robic :?:
jakos na masaz glowy sie nie pisze..skora mnie boli na glowiea jeszcze jak mi beda ja masowac to dopiero dostane swira 8O

Aska wystaw czerep, zaraz ci masaż zrobie :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 22, 2010 22:36 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dune pisze:

Monia ale wiesz..jak mam na skorze glowy leczona luszczyce i chyba nie wolno mi jej masowac..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 22:38 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:
dune pisze:

Monia ale wiesz..jak mam na skorze glowy leczona luszczyce i chyba nie wolno mi jej masowac..

Aaaa....no jak nie wolno to nie...nie wiedzialam....cofam łapska :)
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 22:41 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Monia przez 2 mies bardzo ladnie sie wygoilam i pani doktor jest ze mnie bardzo zadowolona :ok:
a masaz innym razom poprosze haha...

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 22:42 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:
dune pisze:

moja ciocia też ma łuszczycę ,ale na przedramionach najbardziej. Nie nosi bluzek z krótkim rękawem :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon mar 22, 2010 22:47 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Danusia ja w glowie mialam wielkiego strupa i tylko gruba skore na lokciach..
teraz mam wszystko pieknie podleczone :ok:
glowa wrazliwa,ale juz nie w strupie,a lokcie jak pupa niemowlaka :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 22:55 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:Danusia ja w glowie mialam wielkiego strupa i tylko gruba skore na lokciach..
teraz mam wszystko pieknie podleczone :ok:
glowa wrazliwa,ale juz nie w strupie,a lokcie jak pupa niemowlaka :ok:

a co miałas na łokciach? na samych?
bo ja własnie buszowałam i czytałam o łuszczycy
zeby byc w temacie oraz zeby sie pomądrzyc ;)
mój mąż od podpierania sie na biurku ma taką twardą skóre na łokciach
a mu sie smarowac nie chce niczym, jak mu smarowałam to mu przeszło
ale co to ja jego matka jestem...fuck
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 22:58 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Monia na lokciach mialam tak twarda skora jak zolw..
zawsze myslalam,ze to od podpierania sie na nich..
guzik prawda to lokcie luszczycowe byly..
codziennie je mylam peelingiem cukrowym..czasami drobnoziarnistym pumeksem tarlam az do krwi..smarowalam roznymi cudami natluszczajacymi i niby poprawa byla na 3 dni i zas skora na nowo gruba i szorstka..
az mnie doktor wyleczyla ze zludzen..
jak obejrzala moja glowe pierwsze stwierdzenie prosze pokazac lokcie i wszystko bylo juz jasne..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 23:00 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Obrazek
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 23:01 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

milej nocki Monia :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 23:03 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

ło matko....musze zajrzec mu we włosy w takim razie....
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 23:08 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

dune pisze:ło matko....musze zajrzec mu we włosy w takim razie....

Monia mialam w glowie takiego strupa i nie moglam dojsc dlaczego go mam przeciez nigdzie sie nie uderzylam w glowe ani nic..
czasami byl..czasami znikl i sie po jakims czasie pojawial..nasilenie mialam na swieta..wyrwalam strupa razem z wlosami i poleciala mi krew..
po Sylwestrze od razu poszlam do dermatologa i sie dowiedziala co mi jest..
moj ojciec mial luszczyce..tylko,ze ja zaniedbal i mial zaatakowane cale cialo..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 23:10 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:

Monia mialam w glowie takiego strupa i nie moglam dojsc dlaczego go mam przeciez nigdzie sie nie uderzylam w glowe ani nic..
czasami byl..czasami znikl i sie po jakims czasie pojawial..nasilenie mialam na swieta..wyrwalam strupa razem z wlosami i poleciala mi krew..
moj ojciec mial luszczyce..tylko,ze ja zaniedbal i mial zaatakowane cale cialo..

Taki "strup" jak lupiez czy taki strup strup jka od walnięcia w róg szafki?
Jak ty "nie zaniedbujesz" daje ci jakies mazidła?
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 23:15 Re: Szczyt paniki - czyli zostaje wszystko po staremu..

Ciepła pisze:

moja kuzynka .córka tej ciotki tez ma łuszczyce ,a mniej widoczną. No niestety łuszczycy na chwilę obecna nie da sie calkowicie wyleczyc , można podleczyc , jakis czas jest ok , ale znowu powroci :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]