Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:solidarnosc plemnikow
katarzyna1207 pisze:Jak się z lekka uspokoi (cokolwiek by to miało znaczyć) - to zamiar DS jest ... Ale jest jedno "ale" ...nie pisałam, bo myślałam, że to jednorazowy wyskok był... ale okazał się powtarzalny... Kropek leje, i po kastracji TEŻ leje: w pościel, na stół, po kątach...
![]()
![]()
Były powtórzone badania moczu i krwi - Gadowi nic nie dolega. Pocieszam się, że może on w ten sposób zaczął znaczyć teren, i teraz przejdzie. Bo on chyba nie miał tego 1,5 roku - sik zaczął być kocurzy w zapachu dopiero z miesiąc temu...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Jak się z lekka uspokoi (cokolwiek by to miało znaczyć) - to zamiar DS jest ... Ale jest jedno "ale" ...nie pisałam, bo myślałam, że to jednorazowy wyskok był... ale okazał się powtarzalny... Kropek leje, i po kastracji TEŻ leje: w pościel, na stół, po kątach...
![]()
![]()
Były powtórzone badania moczu i krwi - Gadowi nic nie dolega. Pocieszam się, że może on w ten sposób zaczął znaczyć teren, i teraz przejdzie. Bo on chyba nie miał tego 1,5 roku - sik zaczął być kocurzy w zapachu dopiero z miesiąc temu...
Kasiu - jak się powtórzy to są 3 sposoby:
1. Jedzenie nasypać tam gdzie leje
2. Środki wywabiające zapach i odstraszające
3. Feliway
Daj znać jak się sprawy z laniem mają
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Jak się z lekka uspokoi (cokolwiek by to miało znaczyć) - to zamiar DS jest ... Ale jest jedno "ale" ...nie pisałam, bo myślałam, że to jednorazowy wyskok był... ale okazał się powtarzalny... Kropek leje, i po kastracji TEŻ leje: w pościel, na stół, po kątach...
![]()
![]()
Kasiu - jak się powtórzy to są 3 sposoby:
1. Jedzenie nasypać tam gdzie leje
2. Środki wywabiające zapach i odstraszające
3. Feliway
Daj znać jak się sprawy z laniem mają
Kochana ...pierwszy sposób z "marszu" odpada - ciężko się śpi w pościeli z chrupkami ...![]()
katarzyna1207 pisze::evil: ojcu sika, a potem idzie spać do mamy...
katarzyna1207 pisze:Moje maluchy, jak opanowały sztukę włażenia na łózko, to lały równo po mnie i pościeli ze mną, nawet we włosy jeden mi nalał
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze::evil: ojcu sika, a potem idzie spać do mamy...
I wszystko jasneKropek zwinął Twojemu Tacie kobitkę - Twoją Mamę - i sobie przywłaszczył, a Tacie pokazuje co myśli na temat Jej oddania
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Moje maluchy, jak opanowały sztukę włażenia na łózko, to lały równo po mnie i pościeli ze mną, nawet we włosy jeden mi nalał
![]()
![]()
Kociama pisze:8O![]()
![]()
Kropuś Ty lejku
u nas Ebiś tak lał jeszcze po kastracji jakiś czas
ale mu przeszło potem
Nie lej Krop bo od tego pewnie dużo dobrego zależy![]()
Kasiu i jak po urynowej odżywce?
włosy sie lepiej układały?
Kociama pisze:Mowa o Słodkim Rudziszonie?![]()
zjadła bym go taki kochany jest
na Wątek czekamy![]()
Wasz
katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Mowa o Słodkim Rudziszonie?![]()
zjadła bym go taki kochany jest
na Wątek czekamy![]()
Wasz
A nie nie .... tym razem była to Biała Doopa....
Wątek założę ...wiem ...obiecywałam w Święta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 54 gości