Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 0:48 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

czasem tez mi sie tak wydaje, ale czasem, jak czytam o jego wyglupach i psotach to mysle tak: jedna zolta kartka byla. Jeszcze jedna moze byc max, bo potem bedzie czerwona :D I mistrzu wyfrunie z Bielska :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 04, 2010 20:06 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Jak się z lekka uspokoi (cokolwiek by to miało znaczyć :mrgreen: ) - to zamiar DS jest ... Ale jest jedno "ale" ...nie pisałam, bo myślałam, że to jednorazowy wyskok był... ale okazał się powtarzalny... Kropek leje, i po kastracji TEŻ leje: w pościel, na stół, po kątach... :evil: :evil: :evil: Były powtórzone badania moczu i krwi - Gadowi nic nie dolega. Pocieszam się, że może on w ten sposób zaczął znaczyć teren, i teraz przejdzie. Bo on chyba nie miał tego 1,5 roku - sik zaczął być kocurzy w zapachu dopiero z miesiąc temu...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sty 04, 2010 20:10 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociara82 pisze:solidarnosc plemnikow :D

:ryk: :ryk: Masz rację, ojciec stawiał zdecydowany opór przed zatarganiem Kropka na zabieg - bo i po co: nie wychodzi (to nie "ukrzywdzi" żadnej kotki), ropomacicza nie dostanie - to niech sobie MA. Ale jak mu nalał na podusię - znaczy Kropek ojcu - :mrgreen: (capi do tej pory), to się dał przekonać...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sty 04, 2010 20:13 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

moze mu przejdzie za jakis czas. Albo poprostu nadrabia zaleglosci ze schronu :D

Kociara82

Post » Pon sty 04, 2010 20:16 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:Jak się z lekka uspokoi (cokolwiek by to miało znaczyć :mrgreen: ) - to zamiar DS jest ... Ale jest jedno "ale" ...nie pisałam, bo myślałam, że to jednorazowy wyskok był... ale okazał się powtarzalny... Kropek leje, i po kastracji TEŻ leje: w pościel, na stół, po kątach... :evil: :evil: :evil: Były powtórzone badania moczu i krwi - Gadowi nic nie dolega. Pocieszam się, że może on w ten sposób zaczął znaczyć teren, i teraz przejdzie. Bo on chyba nie miał tego 1,5 roku - sik zaczął być kocurzy w zapachu dopiero z miesiąc temu...

Kasiu - jak się powtórzy to są 3 sposoby:
1. Jedzenie nasypać tam gdzie leje
2. Środki wywabiające zapach i odstraszające
3. Feliway
Daj znać jak się sprawy z laniem mają :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 04, 2010 21:51 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:Jak się z lekka uspokoi (cokolwiek by to miało znaczyć :mrgreen: ) - to zamiar DS jest ... Ale jest jedno "ale" ...nie pisałam, bo myślałam, że to jednorazowy wyskok był... ale okazał się powtarzalny... Kropek leje, i po kastracji TEŻ leje: w pościel, na stół, po kątach... :evil: :evil: :evil: Były powtórzone badania moczu i krwi - Gadowi nic nie dolega. Pocieszam się, że może on w ten sposób zaczął znaczyć teren, i teraz przejdzie. Bo on chyba nie miał tego 1,5 roku - sik zaczął być kocurzy w zapachu dopiero z miesiąc temu...

3. Feliway

Kochana ...pierwszy sposób z "marszu" odpada - ciężko się śpi w pościeli z chrupkami ... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sty 04, 2010 21:54 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:

3. Feliway

Kochana ...pierwszy sposób z "marszu" odpada - ciężko się śpi w pościeli z chrupkami ... :ryk: :ryk:

To on sika jak Rodzice śpią 8O

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 04, 2010 21:59 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

:evil: ojcu sika, a potem idzie spać do mamy... no bo przecież nie będzie spał w zasikanej i śmierdzącej pościeli :ryk:

Moje maluchy, jak opanowały sztukę włażenia na łózko, to lały równo po mnie i pościeli ze mną :mrgreen: , nawet we włosy jeden mi nalał :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sty 04, 2010 22:09 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze::evil: ojcu sika, a potem idzie spać do mamy...

I wszystko jasne :mrgreen: Kropek zwinął Twojemu Tacie kobitkę - Twoją Mamę - i sobie przywłaszczył, a Tacie pokazuje co myśli na temat Jej oddania ;)

katarzyna1207 pisze:Moje maluchy, jak opanowały sztukę włażenia na łózko, to lały równo po mnie i pościeli ze mną :mrgreen: , nawet we włosy jeden mi nalał :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sty 05, 2010 0:54 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze::evil: ojcu sika, a potem idzie spać do mamy...

I wszystko jasne :mrgreen: Kropek zwinął Twojemu Tacie kobitkę - Twoją Mamę - i sobie przywłaszczył, a Tacie pokazuje co myśli na temat Jej oddania ;)

a to dran jeden :evil:

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:Moje maluchy, jak opanowały sztukę włażenia na łózko, to lały równo po mnie i pościeli ze mną :mrgreen: , nawet we włosy jeden mi nalał :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

o ja pier....!! Wspolczuje! Nie wytrzymalabym tego ani razu! :evil: Mam nadzieje, ze to juz bezpowrotna przeszlosc!

Kociara82

Post » Wto sty 05, 2010 0:59 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

8O 8O 8O

Kropuś Ty lejku
u nas Ebiś tak lał jeszcze po kastracji jakiś czas
ale mu przeszło potem

Nie lej Krop bo od tego pewnie dużo dobrego zależy :roll:

Kasiu i jak po urynowej odżywce?
włosy sie lepiej układały? :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sty 05, 2010 21:24 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociama pisze:8O 8O 8O

Kropuś Ty lejku
u nas Ebiś tak lał jeszcze po kastracji jakiś czas
ale mu przeszło potem

Nie lej Krop bo od tego pewnie dużo dobrego zależy :roll:

Kasiu i jak po urynowej odżywce?
włosy sie lepiej układały? :lol:

tiaaaaa ....bardzo dobrze się układały :mrgreen: .... polecam ....W ramach przeprosin zostałam zaraz PO wylizana po policzku, a następnie szybciutko użarta w ten policzek ...chyba żeby mi się we łbie nie poprzewracało...A kotecek udał się na z góry upatrzoną pozycję ... tam gdzie nie sięgam, bo się ...nie mieszczę :oops:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sty 05, 2010 21:59 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Mowa o Słodkim Rudziszonie? :1luvu:
zjadła bym go taki kochany jest

na Wątek czekamy :mrgreen:
Wasz

Kociama

Post » Wto sty 05, 2010 23:08 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociama pisze:Mowa o Słodkim Rudziszonie? :1luvu:

Wasz

A nie nie .... tym razem była to Biała Doopa....
Wątek założę ... :oops: wiem ...obiecywałam w Święta :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sty 05, 2010 23:14 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:Mowa o Słodkim Rudziszonie? :1luvu:

Wasz

A nie nie .... tym razem była to Biała Doopa....
Wątek założę ... :oops: wiem ...obiecywałam w Święta :mrgreen:

obiecać nie grzech :mrgreen:

Kociama

[poprzednia][następna]