Moje zwierzęta.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 17:31 Re: Moje zwierzęta. Znajda...Kaja; fotki

To już rok jak nie ma z nami mojego Alusia [*]
Rok :crying: raz lepszy ,raz gorszy ....
Upływ czasu zrobił swoje ,trochę zatarł we mnie poczucie winy że mogłam dla Alego zrobić więcej ,szybciej zareagować ,olać wetkę idiotkę i szukać pomocy gdzieś indziej ,dopaść mojego weta ...ale tego nie zrobiłam ...a potem ...sami wiecie ...
Teraz jestem mądrzejsza ,przede wszystkim dzięki Forum Miau ,już mi nikt kitu nie wciśnie ,nie zaszczepi kota razem z odrobaczeniem środkiem dla psów ...
Ale boli jak cholera ......................

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro sie 18, 2010 18:14 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

:cry: :cry: :cry:
Kasiu , przytulam....
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro sie 18, 2010 20:14 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Normalnie mi się zdjęcia powieliły :oops:

kasiunia773

Post » Śro sie 18, 2010 21:18 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

trawa11 pisze::cry: :cry: :cry:
Kasiu , przytulam....

Dzięki Trawko :oops: :cry:
Dla mnie ta data będzie pamiętna do końca życia ,Ali odszedł 18 sierpnia :cry: 19 sierpnia mamy rocznicę Ślubu.....

kasiunia773

Post » Śro sie 18, 2010 21:34 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

kasiunia773 pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moglabyś je podpisać, bo mi sie mylą Twoje koteczki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Śro sie 18, 2010 21:38 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

kasiunia773 pisze:
trawa11 pisze::cry: :cry: :cry:
Kasiu , przytulam....

Dzięki Trawko :oops: :cry:
Dla mnie ta data będzie pamiętna do końca życia ,Ali odszedł 18 sierpnia :cry: 19 sierpnia mamy rocznicę Ślubu.....

a ja jakos w dziwny sposób nie potrafie zapamiętywac dat śmierci. Nie wiem ,ale to chyba podświadomie nie chę tego pamiętać :roll:
Na dniach tez bedziemy wspominać trzecia rocznicę naszej Mizieńki [*]. Tylko nie potafię wydobyc z pamieci dokładnej daty....
Obrazek

Danusia

Post » Czw sie 19, 2010 10:43 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

trawa11 pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trawko zrobię portrety kociastym :ryk:

kasiunia773

Post » Czw sie 19, 2010 11:08 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

kasiunia773 pisze:
trawa11 pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trawko zrobię portrety kociastym :ryk:

Zrób, zrób.. :D
Z chęcią je obejrzę..
Chociaż Rudusia, Herę i Atenkę rozpoznam wszędzie.. 8)
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw sie 19, 2010 22:26 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

Na rocznicę Ślubu dostałam nieoczekiwany prezent od Kajusi ...urodziła 3 śliczne maluszki......................jeden rudzielec i dwie szylkretki :roll:
Jesssu i co ja mam teraz zrobić :?: nie mam zielonego pojęcia o małych kociakach :oops:
Papuga Fela siedzi na 4 jajkach ,Kaja rodzi kocięta ,jeszcze mi tylko brakuje żeby wyciachane dziewczyny dostały rujkę albo Ruduś zaczął znaczyć :ryk: :ryk: :ryk: Małpi Cyrk u mnie w chałupie po prostu.................
Wet podejrzewał że Kaja jest w ciąży ale niestety nie mógł jej ciachnąć bo miała leczone dwa czyraki koło uszu :? no i się narobiło :oops:
Zdjęcia jutro, albo jeszcze dzisiaj :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kasiunia773

Post » Pon sie 23, 2010 15:19 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

kasiunia773 pisze:Na rocznicę Ślubu dostałam nieoczekiwany prezent od Kajusi ...urodziła 3 śliczne maluszki......................jeden rudzielec i dwie szylkretki :roll:
Jesssu i co ja mam teraz zrobić :?: nie mam zielonego pojęcia o małych kociakach :oops:
Papuga Fela siedzi na 4 jajkach ,Kaja rodzi kocięta ,jeszcze mi tylko brakuje żeby wyciachane dziewczyny dostały rujkę albo Ruduś zaczął znaczyć :ryk: :ryk: :ryk: Małpi Cyrk u mnie w chałupie po prostu.................
Wet podejrzewał że Kaja jest w ciąży ale niestety nie mógł jej ciachnąć bo miała leczone dwa czyraki koło uszu :? no i się narobiło :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

o kurcze 8O 8O 8O
ale prezent :lol: :lol: :lol:
No i co teraz :roll:
tyle domkow szukać :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sie 23, 2010 19:44 Re: Moje zwierzęta. To już rok...jak Ali odszedł[*]

trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:Na rocznicę Ślubu dostałam nieoczekiwany prezent od Kajusi ...urodziła 3 śliczne maluszki......................jeden rudzielec i dwie szylkretki :roll:

Obrazek

Obrazek

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4ba3ba4ae1a25bd.html][img]http://images37.fotosik.pl
/323/a4ba3ba4ae1a25bdm.jpg[/img][/url]

Obrazek

o kurcze 8O 8O 8O
ale prezent :lol: :lol: :lol:
No i co teraz :roll:
tyle domkow szukać :cry: :cry: :cry:

Domki już sie same znalazły :ok: mało tego ,zobowiązały sie do pokrycia kosztów odrobaczania i szczepienia 8O kociaki zamieszkają w swoich domach 19 listopada :mrgreen:
Witaj Trawko :1luvu:

kasiunia773

Post » Wto sie 24, 2010 15:38 Re: Moje zwierzęta. Prezent od Kajusi...

Kociaczki grzeczniutkie :ok: jedzą i śpią :1luvu:
Kluseczki się z nich zrobiły ,są mięciutkie pachnące i okrąglutkie :lol:
Reszta ferajny obwąchała maluchy z średnim zainteresowaniem ,jedynie jak zwykle @ Miniusia miała coś do powiedzenia :ryk: ale Kaja bardzo szybko jej pokazała że od jej dzieci wara :mrgreen: teraz Miniusia obwąchuje małe smrodki już bez wyrazu mordu w oczach :ryk: :ryk: :ryk: Kluski nie mają jeszcze imion ,na razie są ....Kluski :ryk: :ryk: :ryk:
Herusia jest już bezzębną babcią :ok: zupełnie brak zębów jej nie przeszkadza ,wtrynia suche jedzenie błyskawicznie :mrgreen: Zabieg mała 14 sierpnia ,ale nie w narkozie tylko na znieczuleniu miejscowym i głupim jasiu :piwa:

kasiunia773

Post » Pon wrz 13, 2010 10:08 Re: Moje zwierzęta. Prezent od Kajusi...

http://www.youtube.com/watch?v=s-3LWPCB9AU
Oto filmik z ich porannych zabaw.

kasiunia773

Post » Pon wrz 13, 2010 10:24 Re: Moje zwierzęta. Prezent od Kajusi...

kasiunia773 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=s-3LWPCB9AU

jesoo, jaki slodki widoczek :love: :love: :love: :love:
a Kaja zostaje u was?
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 13, 2010 12:06 Re: Moje zwierzęta. Prezent od Kajusi...

trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=s-3LWPCB9AU

jesoo, jaki slodki widoczek :love: :love: :love: :love:
a Kaja zostaje u was?

Kajusia ma już status rezydentki :mrgreen: maluszki natomiast 19 listopada idą do nowych domków :piwa:

kasiunia773

[poprzednia][następna]