Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to zrobię wieczorem spis ich rzeczy i powiesz mi co zapakowaćMaryLux pisze:Duza, obiecujkam, ze oni siem nie zachfycom zadnym dlapakiem.
Inka
czarna.wdowa pisze:Moje zaczynają ujawniać aktywność drapakową łącznie z różowym Księciuniem wiec moze u Was też nie będzie źle
MaryLux pisze:Cioćku, to gdzie ta lista?
Inka
tosiula pisze:czarna.wdowa pisze:Moje zaczynają ujawniać aktywność drapakową łącznie z różowym Księciuniem wiec moze u Was też nie będzie źle
pozbawiasz mnie nadzieji
tosiula pisze:na razie to mam nadzieję na spokojną, cichą noc![]()
naprawdę jestem ciekawa jak koty zareagują na drapakżeby nie okazalo się, że tylko ja się z niego cieszę
kalair pisze:tosiula pisze:na razie to mam nadzieję na spokojną, cichą noc![]()
naprawdę jestem ciekawa jak koty zareagują na drapakżeby nie okazalo się, że tylko ja się z niego cieszę
Moje mają uciechę! Twoje też zaakceptują!
tosiula pisze:na razie to mam nadzieję na spokojną, cichą noc![]()
CoToMa pisze:tosiula pisze:na razie to mam nadzieję na spokojną, cichą noc![]()
Wiesz, nawet jak koty się nie zainteresują, to przynajmniej będziesz miała sprzęt do maniciure i pedicure
CoToMa pisze:tosiula pisze:na razie to mam nadzieję na spokojną, cichą noc![]()
Wiesz, nawet jak koty się nie zainteresują, to przynajmniej będziesz miała sprzęt do maniciure i pedicure
tosiula pisze:moje koty wojująznowu
chyba będę musiała sprawić Torilowi kumpla do zapasów, bo moje pannice nie bardzo mają na to ochotę
Toril potrzebuje walk, biegania, zapasów i nie ma z kim
wojownik się nudzi
![]()
w piątek przywiozą drapak na balkon
już doczekać się nie mogę. ciekawe, co koty na to. jak zlekceważą to je ukatrupię
wypcham i na drapaku poustawiam
![]()
moje maleństwa kochane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1368 gości