Silverblue pisze:Ja bardzo chcę iść na imprezę balkonową u Ofelii a na drugi dzień na piknik do Felka.Przyniose przysmaczki i orzeszka do zabawyMicia.
I powiedz, jaką chcesz muzykę, bo będziemy tańczyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ja bardzo chcę iść na imprezę balkonową u Ofelii a na drugi dzień na piknik do Felka.Przyniose przysmaczki i orzeszka do zabawyMicia.
Silverblue pisze:Hmm ja trochę przygłucha już jestem,ale jak już to może jakaś spokojna-moja Duża ostatnio gdzieś wyczytała że koty lubią muzykę poważną.To posłuchamy sobie,dobrze? A jeszcze dla mnie najpiękniejszą muzyką jest szelest otwieranej saszetki z przysmakami.Tylko tańczyć przy tym może być ciężko
Silverblue pisze:Hahhhha Felusiu moja Duża zapluła monitor ze śmiechu,a ja jestem zachwycona!! Już sobie wyobrażam jak tańczę z Tobą w rytm tej piosenki!! Kici kici miau miau miau
MB&Ofelia pisze:Micia biedactwo. Plażing parapapetowy jezd fajmny, ale bałkonowanie jeszcze fajmniejsze. Możmna złapnąć jakowegoś bzykacza i poleżeć w pachniących tymniankach.
Sabcia. U mnie też są latacze chociaż drzewko mamy daleko. Mamy dużo lataczów.
Może zrobiamy kiedyś koci wieczór na moim bałkonu? Ino ZDuża musi zrozumnąć że już nie jezdę chorutka, bo nie chce dalej otwierać bałkonu. Dzisiaj na chwilkę otwarła, coby podlać lupczyku i ja szypciutko mykłam na bałkonu, a ta @ wredmna mię zagoniła spowrotę do domciu![]()
Książniczka Ofelja
Silverblue pisze:Hmm ja trochę przygłucha już jestem,ale jak już to może jakaś spokojna-moja Duża ostatnio gdzieś wyczytała że koty lubią muzykę poważną.To posłuchamy sobie,dobrze? A jeszcze dla mnie najpiękniejszą muzyką jest szelest otwieranej saszetki z przysmakami.Tylko tańczyć przy tym może być ciężko
MaryLux pisze:A ja jestem podobno muzykiem i nocą czasem gram koncerty w tonacji chra-moll
Felek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości