Moderator: Estraven
ewkkrem pisze:Czy możecie zmienić temat.
Tylko żarcie i żarcie. I to ludzkie(moja duża obśliniła się jak niepowiemco).
Tu się o kotkach pisze!!!
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Czy możecie zmienić temat.
Drops.
Dropsie, miej wyrozumiałość: najedzona służba lepiej pracuje
. Zaczynam się jej bać ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Czy możecie zmienić temat.
Drops.
Dropsie, miej wyrozumiałość: najedzona służba lepiej pracuje
Moja służba głodna, z mordem w oczach bo ... gofra pożąda. Zaczynam się jej bać
![]()
Drops.
MaryLux pisze:wyślij ją do nas
.ewkkrem pisze:MaryLux pisze:wyślij ją do nas
Naprawdę? Chcesz????? Ona wyżre Ci wszystko.
ewkkrem pisze:Bigosu, to mamy po wypęk. Jeszcze magę dopakować jej grochówkę
. Też mamy zapasssss. Ugotowała 10-cio litrowy sagan
![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:Maryś, przez ciebie mam omamy węchowe, czuję gofry tam gdzie cich nie ma!![]()
Gofry są najlepsze z samymi owocami. Najlepiej sezonowymi - truskawki, maliny, jagody itp. Ewentualnie bita śmietana do tego, ale niekoniecznie.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Maryś, przez ciebie mam omamy węchowe, czuję gofry tam gdzie cich nie ma!![]()
Gofry są najlepsze z samymi owocami. Najlepiej sezonowymi - truskawki, maliny, jagody itp. Ewentualnie bita śmietana do tego, ale niekoniecznie.
Fakt, marzyły mi się jagody i bita śmietana, ale śmietany w ogóle nie mieli, a na jagody jeszcze nie sezon...

ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Maryś, przez ciebie mam omamy węchowe, czuję gofry tam gdzie cich nie ma!![]()
Fakt, marzyły mi się jagody i bita śmietana, ale śmietany w ogóle nie mieli, a na jagody jeszcze nie sezon...
Jak nie sezon jak sezon. Przypomniałaś mi, że powinnam mieć w zamrażalniku. Tylko gofrów nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości