Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:No niestety, nie do końca się poprawiłoKitek znowu biega do kuwety i sika po kropelce. Albo schodzi mu jakiś piasek, albo to stan zapalny, chociaż ja obstawiam piasek, bo przecież go ma. A niby z czego miało by się przyplątać zapalenie? Nie mogę mu dać wiecej no-spy, mam nadzieję, że ta podana w południe jeszcze działa.
jolabuk5 pisze:Urinovetu wczoraj nie dawałam, bo Kitek zwracał rano. Dziś też trochę zwrócił, ale odrobinkę, trochę włosów i potem ślinę, więc dziś już podam. Dziś Kitek wysikuje tylko maleńkie ilości, trochę zjadł, teraz śpi. Miział się. Na razie nie idziemy do weta, bo nic innego by nie dał poza tym, co Kitek dostaje. Spróbuję jeszcze dać mu trochę wit. C, ale nie wiem, czy połknie...
Zuniu, już na pewno po badaniu, jak wyniki? Zjadłaś już?
Ja rano zjadłam połówkę musu almonature i trochę sosiku z gourmed perle. Dużo jak na mnie![]()
A w ogóle koty mają małe apetyty, Duża kręci nosem, że wszystko mokre zostaje, tylko by koty suche jadły. A co robić, jak Duża daje nie te saszetki, co trzeba?![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Zuniu, to chyba dobrze, jelitka lepsze, może przestaną Cię podejrzewać o ibd i zajmą się wątrobą![]()
Fajnie, że nareszcie mogłaś zjeść!![]()
Ciociu mir.ka - no właśnie! A potem jest lament, że kotki nie chcą jeść![]()
Zjadłam 6 past.![]()
Sabcia
Udało mi się podać Kitkowi furagin i wit. C strzykawką do pysia. I urinovet też. No-spę dostał już wcześniej. Teraz śpi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości