Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty s.76

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2018 13:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Do której w pracy dzisiaj?
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw maja 31, 2018 14:06 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

MonikaMroz pisze:Do której w pracy dzisiaj?

16, jeszcze godzinka ;)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw maja 31, 2018 14:07 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

A pizza chociaż dobra była?

MonikaMroz

Post » Czw maja 31, 2018 14:12 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Właśnie taka sobie. Zimna prawie, z bardzo dużym suchym brzegiem i jakimś takim mokrawym ciastem. A ja rzadko na pizzę narzekam :P

Ziemosław

Post » Czw maja 31, 2018 15:17 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Szukam wspólnych cech z Shakira? :20147
Jaki masz głos? :smokin:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw maja 31, 2018 16:29 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Beznadziejny :D
Ale miałam długą spódnicę, może to to?

Ziemosław

Post » Pt cze 01, 2018 14:41 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Witajcie :1luvu: :1luvu:

Wczoraj nie miałam już siły nic pisać bo... zwalili mi się goście na chatę. Kuzyn z żoną, 3 dzieci i ojcem, który jest bratem mojego teścia. Czujecie już ten klimat? :roll:
Był grill na działce, trwający 2 godziny - głowa pękała mi w szwach. Po powrocie do domu, tak naprawdę dopóki wszyscy nie poszli spać, Scooby non-stop szczekał. Koty pochowały się do łóżkowych skrytek na pościel, wyszły późną nocą dopiero. Dzieci w wieku 12, 7 i 3 - pies od ich przyjazdu nie wie gdzie ma się schować :(

Wszyscy spali w dużym pokoju - 10 osób na 25 metrach kwadratowych :strach:

Ale co jest najgorsze? Ja, niepoinformowana o niczym, ustawiłam sobie na dziś pracę z domu... przetrwałam tylko dlatego, że pojechali na większą część dnia na basen. Ale od 6 do 10 rano siedziałam w słuchawkach z bardzo głośno ustawioną muzyką, nie pomogło. Zamknięte drzwi też nie pomogły, bo co 2 minuty zjawiał się w nich ten najmłodszy i chciał "pieśka" albo "koćka"... oczywiście kto go musiał pilnować? Nie, nie rodzice. Mama Michała, złota kobieta. Jak pojechali na ten basen to otworzyła mi drzwi, powiedziała "wychodź póki ich nie ma, korzystaj z ciszy :lol: ", kotki momentalnie pobiegły na leżing na parapecie.

Wrócili o 15. Jeszcze tylko 20 minut do końca pracy i wychodzę na siłownię. Wrócę o 21, tak dla pewności.

Ziemosław

Post » Pt cze 01, 2018 18:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Ziemosław pisze:Witajcie :1luvu: :1luvu:

Wczoraj nie miałam już siły nic pisać bo... zwalili mi się goście na chatę. Kuzyn z żoną, 3 dzieci i ojcem, który jest bratem mojego teścia. Czujecie już ten klimat? :roll:
Był grill na działce, trwający 2 godziny - głowa pękała mi w szwach. Po powrocie do domu, tak naprawdę dopóki wszyscy nie poszli spać, Scooby non-stop szczekał. Koty pochowały się do łóżkowych skrytek na pościel, wyszły późną nocą dopiero. Dzieci w wieku 12, 7 i 3 - pies od ich przyjazdu nie wie gdzie ma się schować :(

Wszyscy spali w dużym pokoju - 10 osób na 25 metrach kwadratowych :strach:

Ale co jest najgorsze? Ja, niepoinformowana o niczym, ustawiłam sobie na dziś pracę z domu... przetrwałam tylko dlatego, że pojechali na większą część dnia na basen. Ale od 6 do 10 rano siedziałam w słuchawkach z bardzo głośno ustawioną muzyką, nie pomogło. Zamknięte drzwi też nie pomogły, bo co 2 minuty zjawiał się w nich ten najmłodszy i chciał "pieśka" albo "koćka"... oczywiście kto go musiał pilnować? Nie, nie rodzice. Mama Michała, złota kobieta. Jak pojechali na ten basen to otworzyła mi drzwi, powiedziała "wychodź póki ich nie ma, korzystaj z ciszy :lol: ", kotki momentalnie pobiegły na leżing na parapecie.

Wrócili o 15. Jeszcze tylko 20 minut do końca pracy i wychodzę na siłownię. Wrócę o 21, tak dla pewności.

ciężko masz :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt cze 01, 2018 19:51 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Na szczęście już pojechali i można się rozkoszować spokojem :ok: :ok:

Ziemosław

Post » Pt cze 01, 2018 20:14 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Udanego weekendu. Chyba będzie deszczowy?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt cze 01, 2018 20:25 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Niech będzie, wystarczy już upałów :)

Ziemosław

Post » Pt cze 01, 2018 21:38 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Ziemosław pisze:Na szczęście już pojechali i można się rozkoszować spokojem :ok: :ok:

O tak spokój jest najważniejszy dla futerek, moje też nie lubią gości.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 02, 2018 8:10 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Oj Madzia współczuje wczorajszego :roll:
Mi takich akcji teściowa nie robi bo tu jej rodziny nie ma :lol:
My dzisiaj na ogniochronny gdzieś mamy jechać. No ale pogoda nie za bardzo.
Mój maz w pracy do 14 a ja zaraz się biorę za odgarnianie bajzlu w mieszkaniu.
Miłego weekendu.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MonikaMroz

Post » Nie cze 03, 2018 8:47 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

Dziękujemy za wszystkie życzenia miłego weekendu, jak na razie się spełniają :)

Wczoraj wybraliśmy się na bielany. 5 minut po zapakowaniu się do auta zaczęła się ogromna ulewa, która trwała jakieś 10 minut - a w okolicach ul. Ślężnej w ogóle nie było ani kropli deszczu.

Zjedliśmy dobry obiadek w Ikei (grillowany camembert :1luvu: ) i wybraliśmy wstępnie łóżka i rodzaje kuchni.

Po sąsiedzku w OBI wybraliśmy kolory kafli i paneli, w związku z czym wizja mojej kuchni i łazienki wygląda mniej więcej tak:
Obrazek

Ciemne mebelki, jasny blat i jasne panele.

Z kolei łazienka:
Obrazek

Na ścianach szarość, meble jasne drewniane i korespondujące z tym płytki imitujące panele w nieco ciemniejszym kolorze :1luvu:

Fajnie?

Plan na dziś: do obiadu zrobić kosztorys wydatków na materiały budowlane i zaprojektować łazienkę. Po obiadku (kluski śląskie z mięsnym sosem i surówka z selera - pyszności) planujemy odwiedzić Black Red White i Castoramę. Potem Michał idzie grać z kolegami w Fifę a ja się kopsnę na siłownię. Teściu wyjeżdża na tydzień :dance: :dance2:

Miłego dnia :1luvu:
Obrazek

Ziemosław

Post » Nie cze 03, 2018 8:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2 fotki

[quote="Ziemosław"]Dziękujemy za wszystkie życzenia miłego weekendu, jak na razie się spełniają :)

Wczoraj wybraliśmy się na bielany. 5 minut po zapakowaniu się do auta zaczęła się ogromna ulewa, która trwała jakieś 10 minut - a w okolicach ul. Ślężnej w ogóle nie było ani kropli deszczu.

Zjedliśmy dobry obiadek w Ikei (grillowany camembert :1luvu: ) i wybraliśmy wstępnie łóżka i rodzaje kuchni.

Po sąsiedzku w OBI wybraliśmy kolory kafli i paneli, w związku z czym wizja mojej kuchni i łazienki wygląda mniej więcej tak:
Obrazek

Ciemne mebelki, jasny blat i jasne panele.

Z kolei łazienka:
Obrazek

Na ścianach szarość, meble jasne drewniane i korespondujące z tym płytki imitujące panele w nieco ciemniejszym kolorze :1luvu:

Fajnie?

Plan na dziś: do obiadu zrobić kosztorys wydatków na materiały budowlane i zaprojektować łazienkę. Po obiadku (kluski śląskie z mięsnym sosem i surówka z selera - pyszności) planujemy odwiedzić Black Red White i Castoramę. Potem Michał idzie grać z kolegami w Fifę a ja się kopsnę na siłownię. Teściu wyjeżdża na tydzień :dance: :dance2:

ładne :ok: :ok:

w marketach budowlanych chyba projektuja łazienki, nie wiem czy we wszystkich, jak sie kupi u nich materiały to projekt za darmo
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]