Hannah12 pisze:Jutro nie jest fajne, to 3 mc bez Haksia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Jutro nie jest fajne, to 3 mc bez Haksia.
MB&Ofelia pisze:Nie wiem co pijecie, ale ja chłepczę koktajl. Z banana i borówek amerykańskich. Mniam.
Ale jak macie coś lepszego, to czemu nie?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie wiem co pijecie, ale ja chłepczę koktajl. Z banana i borówek amerykańskich. Mniam.
Ja mam Żubra i Gingera, a Agusia dobre wino
agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie wiem co pijecie, ale ja chłepczę koktajl. Z banana i borówek amerykańskich. Mniam.
już machęłam![]()
![]()
po piwie brzuch mi rósł niemożliwie
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie wiem co pijecie, ale ja chłepczę koktajl. Z banana i borówek amerykańskich. Mniam.
już machęłam![]()
![]()
Ja się nie przejmuję
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie wiem co pijecie, ale ja chłepczę koktajl. Z banana i borówek amerykańskich. Mniam.
już machęłam![]()
![]()
Ja się nie przejmuję
ja się przejęłam jak nie mogłam sobie butów zapiąć
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie wiem co pijecie, ale ja chłepczę koktajl. Z banana i borówek amerykańskich. Mniam.
już machęłam![]()
![]()
Ja się nie przejmuję
ja się przejęłam jak nie mogłam sobie butów zapiąć
Bestol pisze:What the MrukMi to dwunogowata tylko wodę do picia daje, tego co że piwo się nazywa to mi nie dała nigdy
![]()
Co ja żem zaadoptował? Nie dość że to to brzydkie jakieś takie, łyse prawie całe i tylko tam najwyżej na sobie trochę sierści ma. Jak żem adoptował to myślałem że to sfinks będzie, alem się przeliczył. Potem se myślę, dobra sfinksa nie da, ale to to na bank grzywacz chiński będzie. Hmmmm wyszła jakaś podróba. A i ogona to to nie ma, miałkać nie umie i ledwo co się telepie na tych dwóch łapach. Mówię wam wielkie niescescie adoptował żem. I jeszcze to to tylko wodę mi do picia daje, a nic piwa i nic żubra i nic gingera![]()
Ja to wiem że ja to wielki światłowód arystokrata jestem, ale jak się takiego żubra opija?Ja to bym se myślał, że to bydlę kopnąć może. Ja to połowa wzrostem takiego żubra jestem (POŁOWA JAK NIC!) Ale ja się tam nie boooooooooooooooooooooooję!! Parę klocków bym wydziergał i bym w niego całą kuweta rąbnął żem
![]()
Bo nie wiem, czy ja się już chwaliłem, że ja tak pięknie ......![]()
AAAAA, zapomniałbym. Mam do wydania skrzyżowanie sfinksa z grzywaczem chińskim. Naumiane to to kuwetę sprzątać i popindalać z wędką (uwaga szybko się męczy). Ostrzegam, że piwa i żubra to to nie podaje. Cena nie gra roli i oddam w każde ręce. Oferty na PW hasło miał.
To pisałem ja - Bil.
Sir Bil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 31 gości