AnnAArczyK pisze:Hej!
Jest godz.21,55 więc życzę miłego powrotu z pracusi
Witaj Zuziu !

A ja cię zaskoczę bo dziś byłam już w domu o 21,23

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Hej!
Myszolandia pisze:O,już po![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Składam na twoje ręce skargę na Stokrotkę. W tej koło mnie nie było dziś mięsa![]()
Muszę wstać jutro skoro świt i lecieć po mięcho do pasztecików
Myszolandia pisze:No i git ,tak powinno być![]()
![]()
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Hej!
Witaj Zuziu !![]()
A ja cię zaskoczę bo dziś byłam już w domu o 21,23tylko najpierw musiałam coś przegryźć bo jadłam tylko śniadanie. Sprawdziłam jeszcze aukcję na allegro bo licytowałam fajny sweterek a aukcja zakończyła się o 19. Wygrałam !
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa
U mnie Lonia marudzi . Nie chce saszetek . Zjadła suchego i mleka by sie napiła . I taka jakaś .Może ja rujka bierze ?
Cześć Basiu!![]()
Całkiem możliweale u mnie Pola o rójce może zapomnieć bo ciachnięta jako 6 mieś. kocię. Ona nawet nie wie co to takiego bo nigdy jej nie przeżyła a nie ma i jajników i macicy.
AnnAArczyK pisze:Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Hej!
Witaj Zuziu !![]()
A ja cię zaskoczę bo dziś byłam już w domu o 21,23tylko najpierw musiałam coś przegryźć bo jadłam tylko śniadanie. Sprawdziłam jeszcze aukcję na allegro bo licytowałam fajny sweterek a aukcja zakończyła się o 19. Wygrałam !
GratulujęPochwalisz się?
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa
U mnie Lonia marudzi . Nie chce saszetek . Zjadła suchego i mleka by sie napiła . I taka jakaś .Może ja rujka bierze ?
Cześć Basiu!![]()
Całkiem możliweale u mnie Pola o rójce może zapomnieć bo ciachnięta jako 6 mieś. kocię. Ona nawet nie wie co to takiego bo nigdy jej nie przeżyła a nie ma i jajników i macicy.
Laska sie rozruszała . Dałam jej złotówkę i teraz z nia lata i pod dywanik i kocyki zakopuje
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa
Cześć Basiu!![]()
Laska sie rozruszała . Dałam jej złotówkę i teraz z nia lata i pod dywanik i kocyki zakopuje
MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Cześć Ewa
Cześć Basiu!![]()
A nie łyknie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 68 gości