Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 24, 2013 14:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Buahaha haha .......ja ostatnio proponowałam żeby ławki w szkole ustawić w podkowę - wtedy jest łatwiejszy dostęp do dzieci. Jak siedzą parami, to nie ma bata jak sie człowiek chce dostać do tego od ściany, to siłą rzeczy z nim siedzący dostaje cyckiem po łbie.....

Na pytanie Kotkinsa odpowiadam - TAK TAK TAK:-) po trzykroć. Wyglądasz na terrorystkę:-). Wprawdzie musiałabyś być niespełna rozumu, żeby taką bombę wnosić tak ostentacyjnie.

Mnie opluł mojego ulubionego T-chera Hiszpan nr 2 kiedy poinformowana o urodzie mojego sunrisu koniecznie chciałam się dowiedzieć jaki mam sunset. Bo to wiecie......warto wiedzieć.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw paź 24, 2013 14:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

I taka mnie mysl naszła.......zamiast komuś powiedzieć, ze ma wielkie cycki, zawsze mozna powiedzieć "kawal terrorystki z ciebie":-) HA

Dooobra konfernecję odbyłam zbieram się na radę..... Lubię moją pracę........ale czasami mam jej po dziurki w nosie:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw paź 24, 2013 16:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Kotkins padłam i chyb długo się nie podniosę :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw paź 24, 2013 17:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Neigh pisze:I taka mnie mysl naszła.......zamiast komuś powiedzieć, ze ma wielkie cycki, zawsze mozna powiedzieć "kawal terrorystki z ciebie":-) HA
(...)

:ryk: :ryk:

ab. pisze:Kotkins padłam i chyb długo się nie podniosę :ryk:

Leżę i kwiczę :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw paź 24, 2013 18:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

O Jesoosie... ja mam wyobraznie... :ryk: :ryk: :ryk:
Mam propozycje - zabieraj mnie ze soba - przy mnie sie nigdy nic nie chce wydarzyc...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Czw paź 24, 2013 18:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

shira3 pisze:Doda w negatywie? :smokin:

Nie pojęłam suspensu...?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw paź 24, 2013 19:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

O kolory chodzi ;)
Chwaliłaś się ksywką, to założyłam, żeś blondynka i jasna :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw paź 24, 2013 21:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Shiro wymagasz oświecenia.
Uczynię to dla Twego dobra.

Dodą ("królowa jest tylko jedna"!) zostałam nazwana nie tyle ze względu na ubarwienie ile na marny intelekt i skłonność do czynienia hucpy wokół własnej osoby.
Skandal, rozgłos i zły smak to ponoć moje drugie imię.
A przy tym totalny brak talentu (przypuszczam ,że idzie o literacki) oraz umiejętności (tu jestem pewna: medycznych).

Osobiście panią Dorotę Robaczewską zwaną Dodą uważam za osobę co najmniej bystrą.
Wykorzystała umiejętnie swoje pięć minut, wycisnęła życie niczym cytrynkę i pognała dalej , wykrzykując "jeszcze o mnie usłyszycie".
Emploi miała może nieco pospolite , ale takie widać było założenie- w taki target uderzała.
Trafiła w dziesiątkę.

Zresztą wobec np. zdania ,że Tigra jest wypuszczana z naszej (mojej i Neigh ) winy nazwanie mnie Dodą (nawet nie dosłownie) jest betką.
Zespół Maciarewicza.
Jest ponoć taka jednostka chorobowa...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw paź 24, 2013 22:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

uuu, na taki zespół to już sterylka nie da rady, tu tylko lobotomia :P ...
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Pt paź 25, 2013 5:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Anneke_ pisze:uuu, na taki zespół to już sterylka nie da rady, tu tylko lobotomia :P ...

Albo eutanazja! :ryk: :ryk: :ryk:

Kotkins - suszyć Ci tymianek i macierzankę?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt paź 25, 2013 7:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Czy leci z nami lekarz???
Gdyż albowiem palec mnię boli! Gdyż albowiem odniosłam zaszczytną ranę podczas równie zaszczytnej łapanki!

No doooobra. Po łapance. I sama kotu ten palec podstawiłam, głupia baba.

A złapany delikwent chyba miał persa w rodzinie. Bo ma taką okrągławą łepetynę i trochę spłaszczony pyś.
Ofutrzenie takoż do najkrótszych nie należy, ale i nie dorównuje persiemu.
Nie mam fot, niestety. To znaczy mam kilka nędznych okrutnie w komórce, ale nie dość że nie nadają się do upublicznienia, to jeszcze nie mogę ich przerzucić na kompa.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt paź 25, 2013 10:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Ożesz aż tak 8O
Przestrzeliłżem zatem :oops:
Nie gniewaj się, kotkins.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt paź 25, 2013 14:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Doda jest
a. cwana
b. niewątpliwie inteligentna
c. kuta na 4 kopyta.
d. doskonale świadoma obranej drogi.

To moim skromnym zdaniem.I czy to się komuś podoba czy nie, droga widać była wystarczająco skutecznie obrana, by jej imię nawet na forum rozpoznawano. Dobrze się mówi czy źle.......się mówi.

Syndrom Macierewicza:-) dooobre. Mnie się najbardziej podoba syndrom "zero poczucia obciachu" a i ten niektórym się udało osiągnąć.......

Obrazek

Neigh

Post » Pt paź 25, 2013 14:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

Wiecie... ja czasami za tym wątkiem nie nadążam :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 25, 2013 16:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- podróże- tam i z powro

villemo5 pisze:Wiecie... ja czasami za tym wątkiem nie nadążam :oops:

I się tym przejmujesz:-)? No weź.........

Wątek jest wielowątkowy nawiązujący do różnych przeplotów, mysli złotych, srebrnych i pospolitych:-)

Aktualnie mamy Dodę na tapecie. Jutro to może być np. Antek Królikowski - bardzo schudł ostatnio. Ciekawe - JAK tego dokonał..........

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]