floxanna pisze: (...)
O, takie zdjęcie z tego samego lasu co powyższe, tyle że 12 kwietnia tego roku:
Kiedy patrzę na to zdjęcie, robi mi się wewnątrz zimno i coś tam w środku krzyczy głośno : NIE !!!
Moderator: Estraven
floxanna pisze: (...)
Blekitny.Irys pisze:floxanna pisze: (...)
Kiedy patrzę na to zdjęcie, robi mi się wewnątrz zimno i coś tam w środku krzyczy głośno : NIE !!!
Sihaja pisze:Brrrrr....
Dzień dobry
floxanna pisze:He, wspominki: jak ta zima zdecydowała się wreszcie, że będzie, i to z przytupem, czyli pod koniec stycznia, to akurat wiozłam z dziewczynami z olsztyńskiego TOZ-u psicę do nowego domu (ja robiłam za szofera). Do Gdańska. W jedną stronę spory kawałek bocznymi drogami, bo byłyśmy po drodze u mieszkającego na wsi weta, żeby zaczipować sunię. Łącznie niemal jednym ciągiem ok. 370 km, słynnymi świetnej jakości polskimi drogami (już nam odbijało i na CB przedstawiałyśmy się jako: „Trzy baby w aucie, nie licząc psa… też suka”), połowa po ciemku i w śnieżycy totalnej. Oj, była przygoda, był ubawA psina dostała bardzo dobry nowy dom :)
shira3 pisze:floxanna pisze:He, wspominki: jak ta zima zdecydowała się wreszcie, że będzie, i to z przytupem, czyli pod koniec stycznia, to akurat wiozłam z dziewczynami z olsztyńskiego TOZ-u psicę do nowego domu (ja robiłam za szofera). Do Gdańska. W jedną stronę spory kawałek bocznymi drogami, bo byłyśmy po drodze u mieszkającego na wsi weta, żeby zaczipować sunię. Łącznie niemal jednym ciągiem ok. 370 km, słynnymi świetnej jakości polskimi drogami (już nam odbijało i na CB przedstawiałyśmy się jako: „Trzy baby w aucie, nie licząc psa… też suka”), połowa po ciemku i w śnieżycy totalnej. Oj, była przygoda, był ubawA psina dostała bardzo dobry nowy dom :)
I to są chwile, dla których warto!
shira3 pisze:Orety! Ona po sianie tak się wspina?
jaaana pisze:Myślałam, że skacze
floxanna pisze:jaaana pisze:Myślałam, że skacze
Na zdjęciu akurat wisi — wcześniej się wspinała, później zeskoczyła
shira3 pisze:I tu się zgodzę!
izka53 pisze:floxanna pisze:jaaana pisze:Myślałam, że skacze
![]()
![]()
![]()
Blekitny.Irys pisze:izka53 pisze:floxanna pisze:jaaana pisze:Myślałam, że skacze
![]()
![]()
![]()
Zdolna kicia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 180 gości