anulka111 pisze:Możnadługo
Niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Możnadługo
zabers pisze:A bo się za bardzo przejmujesz. Ja tam jak widzę wroga (czy to szara pleśń, czy gąsienica) - urywam listek, albo wywalam z punktu całą roślinę i święto. nie walczę o każdą gałązkę - zły ze mnie zabers. Wywal to w diabły i już. I posadź nowe.
ezzme pisze:o! to jak już się rozpoczął temat balkonowy to podpytam:
możecie polecić jakąś roślinę pnąca, którą mogę posadzić w sierpniu? jest w ogóle szansa, że o tej porze, jeszcze jakoś wespnie?
zabers pisze:Rozczaruję Was - żaden z Pokemonów nie wpadł na ten genialny w swojej prostocie pomysł samozgrilowania.
filo pisze:zabers pisze:Rozczaruję Was - żaden z Pokemonów nie wpadł na ten genialny w swojej prostocie pomysł samozgrilowania.
ne ne ne
Nie samozgrolowania. Zgrilowania Zabersa. Żadne zdjęcie nie dowodzi, że Zabers żyje. W końcu pokemony są inteligentne. Mogły zgrilować Zabersa, a teraz zrobiły włam i piszą pod jego nickiem.
moś pisze:zabers pisze:A bo się za bardzo przejmujesz. Ja tam jak widzę wroga (czy to szara pleśń, czy gąsienica) - urywam listek, albo wywalam z punktu całą roślinę i święto. nie walczę o każdą gałązkę - zły ze mnie zabers. Wywal to w diabły i już. I posadź nowe.
Morderca
I jeszcze jaki zadowolony z siebiezabers pisze:moś pisze:zabers pisze:A bo się za bardzo przejmujesz. Ja tam jak widzę wroga (czy to szara pleśń, czy gąsienica) - urywam listek, albo wywalam z punktu całą roślinę i święto. nie walczę o każdą gałązkę - zły ze mnie zabers. Wywal to w diabły i już. I posadź nowe.
Morderca
owszem. i to seryjny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1483 gości