Broszka & Company cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 28, 2012 20:45 Re: Broszka & Company

Broszka, wróciłaś z tej mgły?
Jak ręce?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lis 29, 2012 9:50 Re: Broszka & Company

Wróciłam, ale droga w obie strony była koszmarna :evil:
Biała jak mleko strasznie gęsta mgła, a jak wracałam to jeszcze do tego po zmroku :x
Droga zdawała się nie mieć końca, wlekłam się może 30km/h a krajobraz był mocno klaustrofobiczny i surrealistyczny... Chwilami miałam niezłe odjazdy kiedy wydawało się że z mgły wyłaniają się jakieś np zwierząta - a to tylko mgła przybierała takie dziwne kształty :roll:

Ale wyjazd owocny bo udało się kupić prezent dla siostry - srebrny komplet bransoletka z naszyjnikiem :ok: Biżuteria bardzo uniwersalna, pasuje i do wieczorowej kiecki i do sweterka do biura - mam nadzieję że siostrze podpasuje :P
Kosztowało majątek :strach: No ale trudno, na nic tańszego nie mogłyśmy się z mamą zdecydować :wink:

Ręce już lepiej, dziękuję za troskę :1luvu:

Pochwalę się naszym nowym kominkiem, fotki trochę ciemne i niewyraźne bo flesz tak odbijał się w szybie i kaflach że nic nie było widać.
(miniaturki)
Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lis 29, 2012 10:33 Re: Broszka & Company

Super piecyk :!: A kolor... mmm.. jeden z moich ulubionych :D
Jak kocia przeprowadzka?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw lis 29, 2012 11:29 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Super piecyk :!: A kolor... mmm.. jeden z moich ulubionych :D
Jak kocia przeprowadzka?

Nasz też jeden z ulubionych :wink:
Koty szybciutko opanowały nowe-stare przestrzenie :mrgreen:
Tylko Kulka ma problemy, ale z nią zawsze najtrudniej :( Myślę że jeszcze kilka dni potrzymam ją na lekach.
Najbardziej mnie zdziwiło że od razu wróciły do starych przyzwyczajeń żebractwa w kuchni kiedy szykuję jedzenie dla kotów wolnożyjących i psów. A miałam nadzieję że zapomną o tym :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lis 29, 2012 11:45 Re: Broszka & Company

Kominek bardzo fajny, montaż bez zbytniego kłopotu i można się grzać. :lol:
Moja córka z mężem mają firmę kominkowa, oni różne mają wystawki kominków. U nich całe mieszkanie
/ aż 160m2 / jest podłączone pod jeden kominek tzw. z płaszczem wodnym.
Dobrze, że kotki zniosły dobrze przeprowadzkę na nowe salonki. A przede wszystkim najważniejsze to to, że ręce już tak Ciebie nie bolą. Życzę więc szybkiego powrotu do normalności i zdrówka, jeszcze raz zdrówka bo to jest najważniejsze. :roll:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw lis 29, 2012 14:33 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Najbardziej mnie zdziwiło że od razu wróciły do starych przyzwyczajeń żebractwa w kuchni kiedy szykuję jedzenie dla kotów wolnożyjących i psów. A miałam nadzieję że zapomną o tym :twisted:

Dobrych rzeczy się nie zapomina :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw lis 29, 2012 16:36 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Najbardziej mnie zdziwiło że od razu wróciły do starych przyzwyczajeń żebractwa w kuchni kiedy szykuję jedzenie dla kotów wolnożyjących i psów. A miałam nadzieję że zapomną o tym :twisted:
Marzycielka... :mrgreen:

Piecyk przepiękny! :love:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lis 29, 2012 18:08 Re: Broszka & Company

Kominek jest fajny jeszcze z jednego, na pierwszy rzut oka ukrytego powodu: 9 kafli na dole to front pojemnej szuflady gdzie mieści się zapas drewna i jeszcze można schować wszystkie szpargały typu zmiotka, szufelka, pogrzebacz, zapałki, podpałka itd. Wokół kominka nie będą się więc walać akcesoria do palenia tylko ew. będzie stał gustowny kosz z drewnem :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt lis 30, 2012 12:57 Re: Broszka & Company

Witamy w ten ohydny zimny i deszczowo-śniegowy piątek :evil:
Prosiaczek oczka wypatruje a cioteczki chyba ciężko pracują i nikt nie ma czasu na zaglądanie do naszego wątku :wink:
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt lis 30, 2012 13:00 Re: Broszka & Company

Kominek fajny, Broszeczka cudna :1luvu: , a ciotki zaglądają, ale nie piszą :oops: bo tylko wpadają i lecą dalej...do roboty.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 30, 2012 13:15 Re: Broszka & Company

Witamy w ten ohydny zimny i deszczowo-śniegowy piątek
Prosiaczek oczka wypatruje a cioteczki chyba ciężko pracują i nikt nie ma czasu na zaglądanie do naszego wątku

NO, żesz... nie piszą??? Doprosic się nie mozna o opisy i zdjecia :twisted: , a tu takie pomówienia :!:
A jak nie piszą , to tak jak Alienorek mówi - czytają :!:
Brosiak nadstawił Ci sie do całowania..

a pogoda, fakt - wredna i coraz chłodniej w domu :(

Obrazek

morelowa

Post » Pt lis 30, 2012 13:17 Re: Broszka & Company

Czytają! Tylko czasu brak na pisanie :( .
Broszka przepiękna jest!
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pt lis 30, 2012 13:47 Re: Broszka & Company

Brosiaczek jest nieustająco piękny :1luvu:

U nas też syf i deszcz i panowie kocurowie spożyli śniadanko, po czym udali się zażywać "zaslużonego" świętego spokoku 8) Wszyscy, jak jeden mąż :wink:
Dwunożni muszą niestety zarabiać na kocie śniadanka :evil:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lis 30, 2012 13:52 Re: Broszka & Company

Ale Brosiaczek jest śliczny. :1luvu: Zaglądamy i pozdrawiamy. U nas wreszcie przestało padać, czas zmienić oponki na zimowe, bo będzie śnieg z deszczem i w nocy mróz. :lol:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt lis 30, 2012 14:56 Re: Broszka & Company

W pocie czoła skrzętnie przeleciałam wszystkie moje bazarki żeby wystawić wszystkim kupującym pozytywa w wątku komentarzowym - po dwóch latach dopiero odkryłam że jest taki wątek :oops:
No ale lepiej późno niż wcale :mrgreen:
Nie spodziewałam się że aż tak dużo bazarków wystawiałam 8O

U nas jest już biało, leży jakieś 3cm śniegu i nadal sypie :twisted:
Rano padał deszcz ze śniegiem a od południa bez przerwy mocno sypie sam śnieg. Jest lekko poniżej zera więc się nie topi... Ciekawe czy mój TZ będzie mógł dojechać dziś do domu :roll:

jasia0245 pisze:U nas wreszcie przestało padać, czas zmienić oponki na zimowe, bo będzie śnieg z deszczem i w nocy mróz. :lol:

Nie za późno z tymi oponami? U nas na letnich już byś dzisiaj nie pojeździła :twisted:
A teraz na pewno ustawią się kolejki do wymiany opon bo wszyscy na gwałt będą wymieniać :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]