Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:A tutaj jeszcze coś dla oka, słabej jakości bo słabej ale jest
Fajnie jest się bawić! oraz
Weszłam jednak na ten drapak, a co!
To jeszcze je odprywatnij
Przestaniesz?
No już, już

Moderator: Estraven
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:A tutaj jeszcze coś dla oka, słabej jakości bo słabej ale jest
Przestaniesz?
Przestaniesz?
Ta zabawka z gumką to chyba nie jest rufi-owa, pewnie mozna ją zdjąc i schowac jak Basi nie ma i na nocGosiak104 pisze:Basia uważaj później na tą gumkę przy zabawce na drapaku, bo ona bardzo fajnie będzie się odgryzała
ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:A tutaj jeszcze coś dla oka, słabej jakości bo słabej ale jest
Przestaniesz?
Czytać Ci w myslach- nigdy
Ta zabawka z gumką to chyba nie jest rufi-owa, pewnie mozna ją zdjąc i schowac jak Basi nie ma i na nocGosiak104 pisze:Basia uważaj później na tą gumkę przy zabawce na drapaku, bo ona bardzo fajnie będzie się odgryzała
Może jak podrośnie to nie, ale na razie bym nie ryzykowła, gumki sa troche niebiezpieczne jak sie owina i zacisnąBasia_Blue pisze:Dostałąm taką zabaweczkę w formie rękawiczki, któa do kazdego palca miala przyszytą myszkę na gumce. Kociaki po 5 minutach zrobily z tego wezeł Gordyjskiwięc obcięłam 4 zabaweczki i jedną eksperymentalnie przykleiłam do drapaka. Naprawde sądzicie, że zdejmować to za każdym razem?
ewkaa pisze:Może jak podrośnie to nie, ale na razie bym nie ryzykowła, gumki sa troche niebiezpieczne jak sie owina i zacisnąBasia_Blue pisze:Dostałąm taką zabaweczkę w formie rękawiczki, któa do kazdego palca miala przyszytą myszkę na gumce. Kociaki po 5 minutach zrobily z tego wezeł Gordyjskiwięc obcięłam 4 zabaweczki i jedną eksperymentalnie przykleiłam do drapaka. Naprawde sądzicie, że zdejmować to za każdym razem?
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Może jak podrośnie to nie, ale na razie bym nie ryzykowła, gumki sa troche niebiezpieczne jak sie owina i zacisnąBasia_Blue pisze:Dostałąm taką zabaweczkę w formie rękawiczki, któa do kazdego palca miala przyszytą myszkę na gumce. Kociaki po 5 minutach zrobily z tego wezeł Gordyjskiwięc obcięłam 4 zabaweczki i jedną eksperymentalnie przykleiłam do drapaka. Naprawde sądzicie, że zdejmować to za każdym razem?
Nie tylko jak się zacisną, może być problem jeśli kot/kociak czy inny zje taką gumkę. A one naprawdę tak samo fajne do przegryzania i w ogóle gryzienia jak cienkie kabelki są, dlatego radzę uważać.
Gosiak104 pisze:Jak to co? Położyć się grzecznie obok
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:Jak to co? Położyć się grzecznie obok
ewentualnie możesz przykryć się wyprawkowym kocykiem Inary, moze się nie obrazi
![]()
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:Jak to co? Położyć się grzecznie obok
ewentualnie możesz przykryć się wyprawkowym kocykiem Inary, moze się nie obrazi
![]()
I pięknie - misek z wodą nigdy za wieleBasia_Blue pisze:Jeszcze doniosę z linii frontu, że zaliczyłyśmy też pierwsze i drugie picie z wyprawkowej miseczki, którą napełniłam wodą i postawiłam w pokoju. Do kuchni to w końcu taka daleka wyprawa:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 197 gości