Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 22:14 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciocia dziś umyła mi uszko i bardzo była zadowolona, bo mówi, że się leczy :D
Na kolację mam wołowinkę.
Wyściskałem się z ciocią, a Duża się wzruszyła, bo nastawiałem Dużej brzuszek.
Miaudobrej nocy
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 18, 2012 8:53 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

kciuki za zdrowe Nosiowe uszka :ok:
Pako

Post » Wto gru 18, 2012 19:21 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Inka nikomu nie wystawia brzucha. Nosiu, powiedz jej...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 18, 2012 21:02 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciocia umyła dziś uszko i powiedziała, że moje jest czystsze niż cioci :D
A ja tak biegałem z kółeczkiem, że aż się ciocia śmiała.
Inko, wystaw brzuszek, to jest bardzo przyjemne.
Noś
ps. ciocia dziś wspominała, jak to planowały z dużą mnie oswajać przed przewiezieniem do domu dużej, a potem przyjechałem bez żadnego oswajania, ja, dziki kot. Ciocia czasem jest taka nośtalgiczna i wtedy zaglądamy sobie razem do łazienki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 19, 2012 9:43 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosku, ty jesteś bardzo cierpliwy, że tak sobie dajesz zaglądać do ucha. Jak by moja Duża tak spróbowała zrobić, to ja bym... bym ją... no, bym... no nie wiem co, ale chyba coś bym zrobił.
Dyzio

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 19, 2012 11:50 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Bazyliszkowa pisze:Nosku, ty jesteś bardzo cierpliwy, że tak sobie dajesz zaglądać do ucha. Jak by moja Duża tak spróbowała zrobić, to ja bym... bym ją... no, bym... no nie wiem co, ale chyba coś bym zrobił.
Dyzio

Dyziu, ciocia nie tylko mi zagląda, ale najpierw specjalną szpatułką namoczoną w czymś myje (tak głęboko), a potem bierze krople i wlewa mi do uszka, wtedy trzepię główką. Wcale tego nie lubię, ale się daję.
Noś

I uszko już jest czyste, więc niniejszym daję Nosiowi spokój z tymi codziennymi mękami :D
ciocia Nosia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 19, 2012 16:29 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosi, ja wziąłem z ciebie przykład i dzisiaj pozwoliłem Dużej obciąć moje pazurki.
Nawet nie gryzłem przy tym.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw gru 20, 2012 21:53 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

To ja. Ciocia mi zrobiła zdjęcie przy kwiatkach :oops:
Obrazek
a tu jeszcze inne moje nowe zdjęcia:
... a to jak sobie łapki poskładałem ciekawie
Obrazek
... a to jak się zamyśliłem nośtalgicznie
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt gru 21, 2012 12:32 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Obrazek
Spokojnych i radosnych Świąt

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob gru 22, 2012 6:34 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciocia oglądała stare zdjęcia i znalazła zdjęcie Staszka, który jest podobno moim krewnym, urodził się na tym samym śmietniku, co ja, tylko wcześniej i znalazł dom. To jest ten Staszek, nie znam go.
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob gru 22, 2012 10:06 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Ciocia oglądała stare zdjęcia i znalazła zdjęcie Staszka, który jest podobno moim krewnym, urodził się na tym samym śmietniku, co ja, tylko wcześniej i znalazł dom. To jest ten Staszek, nie znam go.
Obrazek
Noś

śliczny ten Staszek, widać podobieństwo rodzinne :love:
Pako

Post » Sob gru 22, 2012 15:08 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nostalgicznie zamyślony Noś jest przepiękny :1luvu:
Staś rzeczywiście wygląda jak jego kopia :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]